Benim kulağıma batan herhangi bir şey olmamıştı aslında, demek ki başkalarının kulağını tırmalayabiliyor. Bir dahakine dikkatli olurum bu konu için. Teşekkürler.
To the Moon ve Moonlight'ın bestelerinin karışımı yapmaya çalışmışsınız ancak başlarda ritim uyumsuzluğu var.

To the Moon ve Moonlight'ın bestelerinin karışımı yapmaya çalışmışsınız ancak başlarda ritim uyumsuzluğu var.
Ne kadar samimi gelir bilmiyorum ama bahsettiğiniz iki şeyi de bilmiyorum desem. Tamamen doğaçlama bir şekilde notaları dizmeye başladım sadece ve sonra akışa göre ortaya bu çıktı.

Geliştirirsen olur niye olmasın fena değil, dinledim. Piyanoya başlangıç diğer enstrümanlara göre bir nebze daha kolay, bu arada pedallı org ile mi çaldınız?

Ne kadar samimi gelir bilmiyorum ama bahsettiğiniz iki şeyi de bilmiyorum desem. Tamamen doğaçlama bir şekilde notaları dizmeye başladım sadece ve sonra akışa göre ortaya bu çıktı.

Başka sanatçıların eserlerini dinlemeden piyano vb. bir enstürman çalmak pek mantıklı değil.

Başka sanatçıların eserlerini dinlemeden piyano vb. bir enstürman çalmak pek mantıklı değil.
Bu kültüre henüz yeni yeni girmekteyim, pek bilgim olmadığı doğrudur lakin bu hiç bilmediğim anlamına gelmiyor. Dinlediğim ve dinlemekte olduğum eserler var, hâlâ öğrenme aşamasındayım. Buradan hiç dinlemiyormuşum gibi algılayıp böyle bir yorum yapmanız da pek etik gelmedi.

Geliştirirsen olur niye olmasın fena değil, dinledim. Piyanoya başlangıç diğer enstrümanlara göre bir nebze daha kolay, bu arada pedallı org ile mi çaldınız?
İmkanlar sadece dijital ortama el verdiği için bazı pluginler ve klavye ile çaldım yapabildiğim kadar. Umarım bir gün gerçek bir piyano üzerinden de çalma şansı bulabilirim.