Detaylar
Kim cevapladı?Gerçekten bana ait diyebileceğim ilk telefon BlackBerry idi. Ama yani hat falan hiçbir şey yoktu ve oyun oynamak dışında da kullanmıyordum. Bunlar dışında bir aynı şekilde Samsung S3 Mini kullandım. Ama ciddi bir şekilde hat takıp kullandığım ilk telefon iPhone 5C idi. Samsung S3 Miniden sonra çağ atlamış gibi hissetmiştim ilk gectiğimde.
Trao
Başarılı
Sony Ericsson T610
İlk telefonum Nokia 1100'dü, ancak sadece bir hafta kullanabildim. Ardından Nokia 6303'e geçtim ve neredeyse bir yıl boyunca yoğun şekilde kullandım. Bu telefondan sonra General Mobile Discovery Elite aldım, ancak durup dururken aniden bozuldu. Bunun üzerine tekrar Nokia 6303'e dönüp bir yıl daha kullandım. Sonrasında ise Samsung Galaxy S4 Mini almıştım. Ancak benim için gerçek anlamda ilk telefonum, en çok anı biriktirdiğim efsanevi 6303’tü. Hâlâ çekmecemde duruyor ve çalışır durumda.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Microsoft (Nokia) Lumia 950 XL.
Samsung'un kayar kapaklı bir telefonu vardı, E250 mi neydi, ilk onu kullandım.
R
Redmi Note 12 Pro yaş 12 iken almıştım. Sonra iPhone 11 sonra S24 Ultra 256 GB (şimdi).
Redmi Note 12 Pro yaş 12 iken almıştım. Sonra iPhone 11 sonra S24 Ultra 256 GB (şimdi).
Aynısını babam gençlik yıllarında kullanmış.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-