İlk Telefonunuzun Marka/Modeli Nedir?

• Nokia

Oy: 12 18,2%
  • BlackBerry

Oy: 2 3,0%
  • Sonny Ericsson

Oy: 1 1,5%
  • Panasonic

Oy: 0 0,0%
  • HTC

• LG

Oy: 3 4,5%
  • Samsung

Oy: 29 43,9%
  • Xiaomi

Oy: 7 10,6%
  • Apple

Oy: 4 6,1%
  • General Mobile

Oy: 6 9,1%
  • Sony

• Oy verenlerin toplamı
    66
LG G5 2024e kadar kullandım. Batarya 2 saat bile ekran süresi vermediği için değiştirmek zorunda kaldım çok memnundum her şeyinden.

Samsung Galaxy J2'ydi. İnstagram yüklediğim zaman kullanmasam bile şarj sürem yarı yarıya düşüyordu inanılmaz güzel bir telefon.

Gerçekten bana ait diyebileceğim ilk telefon BlackBerry idi. Ama yani hat falan hiçbir şey yoktu ve oyun oynamak dışında da kullanmıyordum. Bunlar dışında bir aynı şekilde Samsung S3 Mini kullandım. Ama ciddi bir şekilde hat takıp kullandığım ilk telefon iPhone 5C idi. Samsung S3 Miniden sonra çağ atlamış gibi hissetmiştim ilk gectiğimde.

Sony Ericsson T610
images

İlk telefonum Nokia 1100'dü, ancak sadece bir hafta kullanabildim. Ardından Nokia 6303'e geçtim ve neredeyse bir yıl boyunca yoğun şekilde kullandım. Bu telefondan sonra General Mobile Discovery Elite aldım, ancak durup dururken aniden bozuldu. Bunun üzerine tekrar Nokia 6303'e dönüp bir yıl daha kullandım. Sonrasında ise Samsung Galaxy S4 Mini almıştım. Ancak benim için gerçek anlamda ilk telefonum, en çok anı biriktirdiğim efsanevi 6303’tü. Hâlâ çekmecemde duruyor ve çalışır durumda.

Nokia 3310. 2003 senesinde 175 Milyon'a almıştık. (O dönem paradan 6 sıfır henüz atılmamıştı.)