Defansın bel kemiği olan Sanchez olmadan 10 kişilik Galatasaray'ı Beşiktaş bile yenemiyorsa anadolu kulüpleri ne yapsın?

Defansın bel kemiği olan Sanchez olmadan 10 kişilik Galatasaray'ı Beşiktaş bile yenemiyorsa anadolu kulüpleri ne yapsın?

Barış olmasaydı ne kırmızı yerdik, ne gol yerdik, ne de bu kadar kötü oynardık. Ne de puan bırakırdık. Bu maçta Uğurcan'a bayağı borçluyuz. O da olmasaydı en az 3 tane yerdik.

Barış olmasaydı ne kırmızı yerdik, ne gol yerdik, ne de bu kadar kötü oynardık. Ne de puan bırakırdık. Bu maçta Uğurcan'a bayağı borçluyuz. O da olmasaydı en az 3 tane yerdik.

ya ona zaten diyecek bir şey bulamıyorum artık allah bildiği gibi yapsın. uğurcan konusuna katılıyorum, kalede güven veren adam olmasını çok özlemişim.

Çok ilginç, durduk yere agresiflik yapılıyor. Bir şey soruyorum "beğenmedim" atılıyor hadi neyse, birisine etiket atıyorum aynı düşüncede ifade kullandığım bir başka kişi de etiket attım diye "beğenmedim" atıyor. Anlamak güç doğrusu, bir kez daha insanımızın futbol hakkında gözünün kör olduğunu anlamış oldum.