Çok ilginç, durduk yere agresiflik yapılıyor. Bir şey soruyorum "beğenmedim" atılıyor hadi neyse, birisine etiket atıyorum aynı düşüncede ifade kullandığım bir başka kişi de etiket attım diye "beğenmedim" atıyor. Anlamak güç doğrusu, bir kez daha insanımızın futbol hakkında gözünün kör olduğunu anlamış oldum.
Sirf "Guzel" dedim diye begenmedim aldim. Kategoriyi goz ardi etmeni oneririm.

1-0 öne geçmişsin, taraftar düşmüş oyundan, üstüne 10 kişi kalmışlar. Araya bir tane daha sıkıştırsan tarihi farka gideceksin.
Sağlık olsun, 1 puana da maç önünde razıydım ama ilk yarıdaki oyundan sonra 2. yarı Süper Amatör Lig maçına döndü maç iki taraf adına da.

1-0 öne geçmişsin, taraftar düşmüş oyundan, üstüne 10 kişi kalmışlar. Araya bir tane daha sıkıştırsan tarihi farka gideceksin.
Sağlık olsun, 1 puana da maç önünde razıydım ama ilk yarıdaki oyundan sonra 2. yarı Süper Amatör Lig maçına döndü maç iki taraf adına da.
Sence hakem nasıldı? Bence çok kötü yönetti, Beşiktaş'ın değil ama kendisinin şike yaptığını düşünüyorum.

Sence hakem nasıldı? Bence çok kötü yönetti, Beşiktaş'ın değil ama kendisinin şike yaptığını düşünüyorum.
Çift taraflı doğradı, İlker Meral/Hüseyin Göçek veya Bülent Yıldırım seviyesine ulaşmaya çabalıyor herhalde ama kimse onlar gibi olamaz.

Yani 85 dakika Sane, Sara ve Icardi'yi kulübede bekletmenin ne anlamı vardı? Ciğer kalmadı sahadakilerde.
Avrupa futbolu patatese çevirdi.
Bu arada sahaya ayrı bir parantez açayım, yağmur sonrası BB Erzurumspor sahasından halliceydi.

Atağa çıkarken oyunu durdurması bence asılması için bir neden. Düdüğü asılması gerekkk.
Faul beklediğimiz pozisyonda ofsayt var diye oyunu durdurdu, ofsayt dedikleri oyuncunun önünde 2 GS'li var.
Yasin Kol'u gördükçe ayarlarım oynuyor, ben susuyorum yoksa Yasin Kol'a güzel kelimeler lütfedicem.

Çift taraflı doğradı, İlker Meral/Hüseyin Göçek veya Bülent Yıldırım seviyesine ulaşmaya çabalıyor herhalde ama kimse onlar gibi olamaz.

Nereye çift taraflı doğradı? Maç boyu lehimize tek düdüğü dahi yok. Kazansaydınız hakeme rağmen yendik, kaybetseydiniz hakem yüzünden yenildik diye gezecektiniz sanki bilmiyoruz sizi. Hakeme rağmen kazanamadınız olay bu, çevirmeye çalışma boşuna. VAR'dakiler de tavla atıyordu tabii onu da unutmayalım.

Nereye çift taraflı doğradı? Maç boyu lehimize tek düdüğü dahi yok. Kazansaydınız hakeme rağmen yendik, kaybetseydiniz hakem yüzünden yenildik diye gezecektiniz sanki bilmiyoruz sizi. Hakeme rağmen kazanamadınız olay bu, çevirmeye çalışma boşuna. VAR'dakiler de tavla atıyordu tabii onu da unutmayalım.
Hakeme rağmen kazanamadınız diyecek birisi değilim, git bak maç yorumlarıma.
El Bilal Toure'ye yapılan faulde olmayan ofsaytı verdi, GS hızlı kullanıp atağa kalkacaktı kaldırtmadı.
Davinson'un pozisyonuna kırmızı değil dediğin an direkt göz ardı atıp geçicem sana.