RamKokusuSeven
Becerikli
Bu oyunla çok gideriz çeyrek finale.
Bu oyunla çok gideriz çeyrek finale.
Okan her büyük maç aynısını yapıyor. Daha ilk 11'i görür görmez Sallai ne alaka dedim. Zaten kornerde de gördük. Osimhen zaten sakat daha oyuncunun ağzına bakıyor değiştirmek için.. Uğurcan sayesinde ilk yarı bu skorla bitti ama ikinci yarı biteriz hiç şansımız yok.Bence bu maçı Okan batıracak. Çok üzülüyorum, çok. Fenerbahçeliyim ama Okan'a çok üzülüyorum. Şanslı bir insan çünkü Fenerbahçe'de olsa gönderilmişti.
bence de, ama bazı arkadaşlar anlamamazlıktan geliyor gibi. Ama bence turu Liverpool atlayacak. Salah zaten çökmüş golleri Szoboszlai atar.Okan her büyük maç aynısını yapıyor. Daha ilk 11'i görür görmez Sallai ne alaka dedim. Zaten kornerde de gördük. Osimhen zaten sakat daha oyuncunun ağzına değiştirmek için.. Uğurcan sayesinde ilk yarı bu skorla bitti ama ikinci yarı biteriz hiç şansımız yok.
Osimhen çıkıp Lang girmeyecek mi?Biz 30 milyon vererek Trabzon'u dolandırmışız. Uğurcan cidden şu an en iyi kalecilerden birisi. Osimhene acilen büyü falan yapmamız gerekiyor, iyileşmesi gerekiyor. Barış desen frimpongdan geçemiyor, acil bir şeyler gerekiyor şu an. Adamlar kilitledi oyunu.
İlk maçtaki kadroyu neden bozarsın neden okan? Neden? Kafayı yedirtecek eleman. Sallai sağ kanat ne alaka? Alsana noa Lang'ı...
Live her türlü turu atlar. Daha maç başlamadan bunu dedim zaten ama bu kadar geldik en azından bir şeyler oynayalım kafasındaydım. Juve maçının ikincisini yaşıyoruz. Rezillik..bence de, ama bazı arkadaşlar anlamamazlıktan geliyor gibi. Ama bence turu Liverpool atlayacak. Salah zaten çökmüş golleri Szoboszlai atar.
Tamam, siz öyle diyosanız bana bir şey demeye hak düşmez.Kadro desen anlayacağım ama oyun ne alaka? Taraftarın yok, liverpool karşındaki rakip sen bu stresi hayal edebiliyor musun? Kolay mı dünyanın en iyilerine karşı oynamak? Taktik ile çözebileceğin bir maç değil, ruh olmadan olmaz bu maç ve ruhumuzu ortaya koyuyoruz şükür.