- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Nabzım 110 olmasın diye izlemiyorum ama bu dakikaya kadar 1-0 skor iyimiş, bir de penaltı kaçmış.
Olabilir spiker bir şeyler dedi de aşırı duyamadım.
RamKokusuSeven
Becerikli
İşte, Arne Slot doğruyu söylüyor gibi.Live her türlü turu atlar. Daha maç başlamadan bunu dedim zaten ama bu kadar geldik en azından bir şeyler oynayalım kafasındaydım. Juve maçının ikincisini yaşıyoruz. Rezillik..
Bilerek elleriyle verecek turu. Sallai tehdit etmiş Okan'ı, yoksa sağ kanat ne alaka anlamıyorum. Noa Lang ne işe yarıyor? Ya da Sane neden oynamiyor? Okan bunların hiçbirine mantıklı bir cevap veremez.Cidden saçmalık. Ben de ne yapmaya çalışıyor anlamadım, boeye mi güvenmiyor ne yapıyor. Neden bozuyorsun abi.
RamKokusuSeven
Becerikli
Şort giymek falan dedi. Bir kaç dakika daha kalacak sahada dedi.Olabilir spiker bir şeyler dedi de aşırı duyamadım.
emilbreivik
Uzman
Elendiğimiz durumda hakem, taraftarlarımız tarafından zarar görebilir. O derece akılsız ve mal bir hakem var sahada. Arne Slot'u koy hakem diye, o bile bu kadar saçma sapan kararlar vermez.
Bilerek elleriyle verecek turu. Sallai tehdit etmiş Okan'ı, yoksa sağ kanat ne alaka anlamıyorum. Noa lang ne işe yarıyor? Ya da sane neden oynamiyor? Okan bunların hiçbirine mantıklı bir cevap veremez.
Gerçekten yok mantıklı bir cevap. Ya hadi oynatacaksın, git 1-2 Süper Lig maçında oynat da bir kimya oluştur. Adamı direkt anfield deplasmanına sokuyor. Hiç düşünmüyor mu altından kalkamaz diye.
Behzatinho
Yetkin
Vallaha o herifi günahım kadar sevmiyorum hele ki bu maçta o penaltıdan sonra daha bir şey demiyorum
Silverback Gorilla
Üstün
Salah net galatasaraylı. 3 maçtır kötü. Gerçi genel anlamda çökük.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.