Geldiğinden beri sizin adınıza maç almışlığı yok. Bunu bizzat fenerliler bile söylerken böyle yazman ironik. Neyse bir an önce sakatlıktan döner de işimize gelir.

Onlar iyi gün taraftarı. Bu kişiler böyle yaparak Fenerbahçe'ye kötülük etmiş oluyorlar. Ederson yarın öbür gün bir başka yere transfer olsa. Ve diyelim ki o gittiği takımdan bir oyuncu almak istiyoruz. Ederson demez mi? Ben takımda pek performans gösteremedim. Sakatlandım. Umarım geri dönersin iyi olarak. Yazacaklarına beni kulüpten kovmak istediler. Dese gelecek olan Transfer'de gelemeyebilir.

Geldiğinden beri sizin adınıza maç almışlığı yok. Bunu bizzat fenerliler bile söylerken böyle yazman ironik. Neyse bir an önce sakatlıktan döner de işimize gelir.

Maç aldırmasa da majör hiç hata yapmıyor. Minör bile çok çok az. Bu yıl defansa kısa pasla döndüğümüz için hiç gol yemedik. Saçma sapan bir hava topunu ıskaladı diye yemedik. Alakasız bir frikik yemedik. Yani yediği goller bir kalecinin kesinlikle çıkarması gereken goller değil. Kalede devleşiyor mu hayır ama asla kötü kaleci değil.