En büyük hayallerimden birisi Apple'da çalışmak diyelim. Apple hayranlığımı ve ciddi tartışmalara girecek kadar fanatikliğimi bu siteye adım atmış herkesin bildiğini varsayıyorum. Bana Apple'da, direkt kampüsün içinde mesela Kurumsal İletişim Müdürlüğü teklif ediliyor olsun. Bu teklif elbette ki benim geçmişime, başarılarıma, kariyerime bakılarak yapılacaktır. Önceki işimden yılda 2 milyon dolar kazanıyorsam, Apple'da sadece hayalim olan bir şirkette çalışmak olsun diye 1 milyon dolara çalışmam mesela. Bu, Apple'ın bile bana verdiği değeri azaltır. Hayatta herkes kendi değerini belirler. Bir ürüne ne kadar fazla para verirsen o ürün senin için o kadar değerli hale gelir. Az para verirsen gözden çıkarması kolay olur. İlkay hem Türk kökenli oyuncuların aşırı mobbinge uğradığı bir ülkede futbol oynamaya gelecek, ilk hatasında çarmıha gerilecek, hem de maaşında indirime gidecek, öyle mi? Akıllı hiçbir insan bunu yapmaz. Bu ülkenin futbol atmosferi hafife alınacak bir durumda değil. Avrupa ülkelerinin pek çoğunun nüfusundan fazla taraftar var bu ülkede.
Türk asıllı falan da hadi onu da geçiyorum. Gerçek bir Türk, nüfusunda illa TC yazmaması gerektiğini bilir.
"Ne Mutlu Türküm Diyene"
Anası, babası Türk olan biriyle ilgili konuşurken fazla patavatsız davranıyorsunuz.
Neden örtmeye çalışayım? Ben tercihin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bir şeyi örtmek için bu kadar çaba harcamam. Doğru olduğunu düşünüyorsam düşüncelerimi söylerim.
Asıl Adhominem yapan sizsiniz. İki saattir bana adamın Türklüğünü tartışmaya açıyorsunuz. Aldığı maaşı düşürmesi gerektiğini falan söyleyen var. Te Allahım.