B beratcrdk Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 11 19 Mart 2026 #1 Merhaba, Steam cüzdanımda 2 dolar 26 cent kalmış, bahar indirimi başladı. Sizce ne alayım? Aklımda CS 1.6 ya da CS Source var, bir öneriniz var mıdır?
Merhaba, Steam cüzdanımda 2 dolar 26 cent kalmış, bahar indirimi başladı. Sizce ne alayım? Aklımda CS 1.6 ya da CS Source var, bir öneriniz var mıdır?
Oopssblackops Uzman Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 19 19 Mart 2026 #2 Beyond:Two Souls,Hitman:Absolution,TABS (Totally Accurate Battle Simulator),Feign,Dying Light,Portal oyunları,Left 4 Dead oyunları,Half Life,Overcooked. Bence gayet güzel oyunlar içlerinden birini alabilirsin önerim Beyond T.S
Beyond:Two Souls,Hitman:Absolution,TABS (Totally Accurate Battle Simulator),Feign,Dying Light,Portal oyunları,Left 4 Dead oyunları,Half Life,Overcooked. Bence gayet güzel oyunlar içlerinden birini alabilirsin önerim Beyond T.S
KS KS B beratcrdk Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 11 20 Mart 2026 #3 Beyond: Two Souls'u oynamıştım evet tabs dışında hepsini oynamıştım hocam başka bildiğin bir oyun var mıdır?
Beyond: Two Souls'u oynamıştım evet tabs dışında hepsini oynamıştım hocam başka bildiğin bir oyun var mıdır?
Oopssblackops Uzman Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 19 20 Mart 2026 #4 beratcrdk dedi: Beyond: Two Souls'u oynamıştım evet tabs dışında hepsini oynamıştım hocam başka bildiğin bir oyun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Valla bütçen 3 dolar olsa çok öneririm ama The Long Dark var Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider var bide Control oyunu var.
beratcrdk dedi: Beyond: Two Souls'u oynamıştım evet tabs dışında hepsini oynamıştım hocam başka bildiğin bir oyun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Valla bütçen 3 dolar olsa çok öneririm ama The Long Dark var Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider var bide Control oyunu var.
KS KS B beratcrdk Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 11 20 Mart 2026 #5 Oopssblackops dedi: Valla bütçen 3 dolar olsa çok öneririm ama The Long Dark var Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider var bide Control oyunu var. Genişletmek için tıkla... Hocam ozaman CS alacağım galiba. Sizce CS: Source'mu yoksa CS: 1.6 mı?
Oopssblackops dedi: Valla bütçen 3 dolar olsa çok öneririm ama The Long Dark var Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider var bide Control oyunu var. Genişletmek için tıkla... Hocam ozaman CS alacağım galiba. Sizce CS: Source'mu yoksa CS: 1.6 mı?
Oopssblackops Uzman Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 19 20 Mart 2026 #6 beratcrdk dedi: Hocam ozaman CS alacağım galiba. Sizce CS: Source'mu yoksa CS: 1.6 mı? Genişletmek için tıkla... Bence 1.6 .
beratcrdk dedi: Hocam ozaman CS alacağım galiba. Sizce CS: Source'mu yoksa CS: 1.6 mı? Genişletmek için tıkla... Bence 1.6 .