Çocuktan al haberi boşuna dememişler. Ülke'de zaten bir azınlık olacak ve bizim çoluğumuz çocuğumuzla evlenecekler ülkemiz'de savaş çıksa kadınlar'dan ilk onlar kaçacak bir an önce bu korkakların gitmesi gerekiyor ülke'den.

Çocuklar alet edilmemeli, doğrudur. Fakat bu çocuklar sürekli maruz kalıyor. En basit örneği vereyim. Aralarında gruplaşma oluşuyor, anlaşamıyorlar. Hal böyle olunca en masumu olan çocuklar bile bu durumdan rahatsız ama halk ısrarla anlamıyor.

İlkokul öğrencisinin haberdar olması gereken en son şeylerden biri ama gene de haberdar ve gerekeni söylüyor.

İlkokul öğrencisinin haberdar olması gereken en son şeylerden biri ama gene de haberdar ve gerekeni söylüyor.
Hocam çocukların bulunduğu Alan'daki başka bir çocuk Suriyeli ister istemez haberdar olamaz mı? Duyduğuma göre çocuklardan Suriyeli çocuklar'da aynı okulda birlikte okuyorlarmış tehlikenin farkında mısınız?

Çocuklar alet edilmemeli, doğrudur. Fakat bu çocuklar sürekli maruz kalıyor. En basit örneği vereyim. Aralarında gruplaşma oluşuyor, anlaşamıyorlar. Hal böyle olunca en masumu olan çocuklar bile bu durumdan rahatsız ama halk ısrarla anlamıyor.
Hocam alet edilme gibi bir durum yok. Çocuklarla birlikte Suriyeli çocuklar'da eğitim görüyormuş Okullar'da tehlikenin farkında mısınız?

Alet edilmemeli diyen arkadaşlara diyorum zaten. Alet ediliyorlar demiyorum, illaki doğrudur diyorum.
Ve bu çocuklar bu okulda okuyan savaştan korkak gibi kaçan itler ile yarın bir gün ilişki kurabilir veya aşık olabilir evlendiğini düşünsenize? Yarın bir gün savaş çıksa kadınlardan ilk bunlar kaçacak.