Koçum benim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ya hocam bırakın eğlenmesini Suriyeli çocuk ile ilişki kurup aşık olabilir evlendiğini düşünsenize? Ülke'de savaş çıksa kadınlardan ilk önce bu Suriyeli korkaklar kaçar.Çok haklısınız, çocukların eğlenmesi ve güzel zaman geçirmesi gerekir.
Artık sorularda propaganda amaçlı hazırlanıyor. "Sınıfınızdaki göçmenler(işgalciler) için sosyal sorumluluk projesi hazırlayın" diye soru mu olur? Açıkçası üremekten başka vasfı olmayan insanlara sosyal yardım yapılmasını da, desteklenmesini de doğru bulmuyorum.
Bu sorunların bu yaşa kadar düşmesi fena, bi' 4 yıl sonrayı düşünemiyorum.
miraçov
Üstün
10 numara proje ben beğendim.
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu cümlenin baştan sona ırkçılık olduğunu biliyor musunuz? Hiç bir milleti savunmak gibi bir amacım yok sadece bu kadar öfkeli olmanın bir faydası olmadığını dile getirmeye çalışıyorum.Ya hocam bırakın eğlenmesini Suriyeli çocuk ile ilişki kurup aşık olabilir evlendiğini düşünsenize?
Yani? Çocuklar ne yapsın, sabahtan akşama kadar ülklerin gündemlerini mi takip etsinler?Ülke'de savaş çıksa kadınlardan ilk önce bu Suriyeli korkaklar kaçar.
Yalvarırım bu tarz olaylardan çocukları uzak tutun.
Son düzenleme:
Türkler savaşçıdır cesaretlidir kahramandırlar. Fakat türklerin soylarını tüketiyorlar resmen özellike Bunu'da hükümet yapıyor. Düşünsenize bu çocuk kendi sınıfında bir Suriyeli çocukla ilişki yaşasa aşık olsa evlense tehlikenin farkında mısınız? Ülkemizde savaş çıksa kadınlardan ilk bu korkak suriyeliler kaçacak.Artık sorularda propaganda amaçlı hazırlanıyor. "Sınıfınızdaki göçmenler(işgalciler) için sosyal sorumluluk projesi hazırlayın" diye soru mu olur? Açıkçası üremekten başka vasfı olmayan insanlara sosyal yardım yapılmasını da, desteklenmesini de doğru bulmuyorum.
Irkçılıksa ırkçılık, araplardan ve farslardan tüm varlığımla nefret ediyorum. Ülkemde bulunmalarını da istemiyorum, hiçbir devlet bu kadar büyük bir göç almamıştır son 100 yılda.Türkler savaşçıdır cesaretlidir kahramandırlar. Fakat türklerin soylarını tüketiyorlar resmen özellike Bunu'da hükümet yapıyor. Düşünsenize bu çocuk kendi sınıfında bir Suriyeli çocukla ilişki yaşasa aşık olsa evlense tehlikenin farkında mısınız? Ülkemizde savaş çıksa kadınlardan ilk bu korkak suriyeliler kaçacak.
Vatanına milletine faydası dokunmayacak bir veledin burada türklere atar gider yapıp paşalar gibi yaşaması zoruma gidiyor.
Cümlemi net okumamışsınız veya anlamamışsınız orada diyorum ki kadınlarımız ile evlense türklerin soyu sizce tükenmez mi? Hadi onu geçtim ülkemiz'de savaş çıksa sizce Suriyeli savunur mu?Bu cümlenin baştan sona ırkçılık olduğunu biliyor musunuz? Hiç bir milleti savunmak gibi bir amacım yok sadece bu kadar öfkeli olmanın bir fadası olmadığını dile getirmeye çalışıyorum.
Sen iyi misin hocam? Bu nasıl bakış açışı zaten çocuk suriyelilerden mülteciler'den bıkmış ki olayın içinde ister istemez.Yani? Çocuklar ne yapsın, sabahtan akşama kadar ülklerin gündemlerini mi takip etsinler?
Yalvarırım bu tarz olaylardan çocukları uzak tutun.
Irkçılık bambaşka bir şey burada ülkesinden korkaklar gibi kaçıp ülkemizde bize ahkam kesen kadınlarımızı kızlarımızı taciz edip sapıklık yapan insanlardan bahsediyoruz. Bunlar öyle bir çoğalıyor ki türklerin soyunu tüketecek kadar. Bir de bunları bizim eğitim okullarımıza sokuyorlar çocukları.Irkçılıksa ırkçılık, araplardan ve farslardan tüm varlığımla nefret ediyorum. Ülkemde bulunmalarını da istemiyorum, hiçbir devlet bu kadar büyük bir göç almamıştır son 100 yılda.
Vatanına milletine faydası dokunmayacak bir veledin burada türklere atar gider yapıp paşalar gibi yaşaması zoruma gidiyor.
Son düzenleme:
serdar
Yetkin
- Makaleler
- 1
Okudum ve anladım.
Bu birliktelikte iki tarfında kendi rızaları varsa bu sizi ne kadar ilgilendirir? Olayı birde söyle bakın Suriyeli değil de Amerikalı olsa aynı tepkiyi verir miydiniz? Bakın yine yazıyorum, hiç bir milleti savunmak gibi bir amacım yok sadece bu kadar öfkeli olmanın bir fadası olmadığını dile getirmeye çalışıyorum.kadınlarımız ile evlense türklerin soyu sizce tükenmez mi?
Ben çocukların güzel ve eğlenceli zaman geçirmesinden bahsediyorum siz Suriyeliiler hakkında sorular soruyorsunuz.Hadi onu geçtim ülkemiz'de savaş çıksa sizce Suriyeli savunur mu?
Bence savunuyorsunuz besbelli. Amerika'lının ülkesinde savaş olsa sizce kaçar mı? Ülkesini savunur. Fakat balık baştan kokar bu adamların ülkesinde savaş çıkıyor adamlar kadınlardan ilk önce ülkesinden kaçıyor sizce Türkiye'de savaş çıksa savunur mu ülkemizi bu adamlar? Öfkeli olmak derken? Benim askerim orada savaşırken özgür Suriye ordusu ile bu adamlar neden katılmadı özgür Suriye ordusuna eli silah tutanın benim ülkem'de ne işi var kalksın ülkesini savunsun benim askerimin canı yok mu?Bu birliktelikte iki tarfında kendi rızaları varsa bu sizi ne kadar ilgilendirir? Olayı birde söyle bakın Suriyeli değil de Amerikalı olsa aynı tepkiyi verir miydiniz? Bakın yine yazıyorum, hiç bir milleti savunmak gibi bir amacım yok sadece bu kadar öfkeli olmanın bir fadası olmadığını dile getirmeye çalışıyorum.
Serdar hocam algınız'da bence bir problem var konumuz zaten mülteciler. Bu çocukların'da konusu mülteciler. Çocuklar demek ki o kadar çok bıkmış ki isyan edercesine mülteci projesi oluşturmuş.Ben çocukların güzel ve eğlenceli zaman geçirmesinden bahsediyorum siz Suriyeliiler hakkında sorular soruyorsunuz.