Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
İlk izlediğim animeyi buradan izlemiştim. Çok iyi ve kaliteli bir site değil ama cidden arşivi çok bol 40 yıl önceki animeyi bile bulursunuz.
Argo
Uzman
Giremeyen varsa goodbyedpi ile girebiliyorum haberiniz olsun.Eki Görüntüle 194712
Çoğu Türk Anime izleyicisinin yılları bu sitede geçti ve şimdi erişime engellendi. Arşiv olarak en büyük anime sitesiydi. Sanırım çıkan reklamlardan dolayı engellenmiş.
- Makaleler
- 10
Crunchyroll tod ile anlaşma yaparak Türkiye pazarına girdi. Artık çoğu anime sitesine telif atma hakları var. Elimizden bir şey gelmez geçmiş olsun. Güzel zamanlardı.
Site kapanabilir. Eskiden gri alanda kalıyordu yani telif atacak insan yoktu. Artık Türkiye'de mangaların ve animelerin resmi telifleri şirketlerde. Adamlar yasal haklarını kullanıyor. Mecburen farklı yollar bulacağız.
Site kapanabilir. Eskiden gri alanda kalıyordu yani telif atacak insan yoktu. Artık Türkiye'de mangaların ve animelerin resmi telifleri şirketlerde. Adamlar yasal haklarını kullanıyor. Mecburen farklı yollar bulacağız.
D Range Gray
Çalışkan
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun 21 Ekim 2025 tarihli ve 490.05.01.2025.-655959 sayılı kararıyla TürkAnime sitesi erişime kapatıldı.
Kaynak: TürkAnime erişime engelledi
Kaynak: TürkAnime erişime engelledi
Zature
Uzman
Anime üreticileri, artık Netflix gibi platformlar ile anlaşarak para kazanmaya başladıkları için, telif hakkını aramaya başlamıştır. Sonuçta para kazanmak varken, neden bedava dağıtım yapılsın. Dünyada elle tutulur bir kitlesi oluştu artık.
Son düzenleme:
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4