İmamoğlu seçimi kazanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1449
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 835

1449

Üstün
Erken seçim bekleniyor. Ve olacak da. CHP tarafından İmamoğlu aday olacak, Ak Parti tarafından ise Erdoğan 4. kez aday olacak. Bu seferki seçimde Erdoğan yenilir mi, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olursa başbakanlık sistemini getirir mi? Son 2 günde Adana, Kayseri, İzmir gibi şehirlere gidip miting yapacak? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Soruyu cevaplayan herkese teşekkürler.

Kazanamaz. CHP sittinsene seçim meçim kazanamaz. Adamlar çözüm süreci v2 başlattı ve utanmadan CHP destekledi bunu. Halbuki altın tepside bir fırsattı bu. İnanılmaz bir fırsatı sırf %10'luk kesimin oyunu kaçırmamak için kaçırdı ve %90'lık kesime sırt çevirdi. Bizzat bu zamana kadar CHP'ye oy vermiş birisi olarak ben bile daha da oy atmam. Artık mecburen alternatif partilere yöneleceğim. Kürt sorunu var diyen hiçbir parti benden oy moy beklemesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altına imzamı atarım

@1449, Gerçekten artık zoruma gidiyor. Ne zaman Türk'ün de bir sorunu olduğu fark edilecek? Ne zaman bizim de yaşadıklarımız önemsenmeye başlayacak? Sanki Lazı, Çerkezi, Alevisi, Macırı saraylarda yaşıyormuş da her türlü ayrıcalığa sahipmiş gibi davranıyorlar ama konu Kürtlerin mağduriyetine gelince herkesin gözü açılıyor. Bu ikiyüzlülük beni aşırı derecede sinirlendiriyor. Mağduriyeti Kürt üzerinden anlat, oyu Türk'ten iste. Yok ya

Bir de bunlar Atatürkçü diye geziniyorlar ya. Halbuki Atatürk'ün adına en çok zarar verenler bunlar.

Ben piromu özledim %60'la kazanıyordu.

Temizlik şart. Her ne kadar realist olarak Atatürkçülüğü benimsemeseler de, şu anki pozisyonda kötünün iyisi denilebilir. Malum parti son 7 senedir işin suyunu çıkardı iyice.

Erken seçim mi olacak yoksa 3 yıl sonrası için mi konuşuyor herkes?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…