Erken seçim bekleniyor. Ve olacak da. CHP tarafından İmamoğlu aday olacak, Ak Parti tarafından ise Erdoğan 4. kez aday olacak. Bu seferki seçimde Erdoğan yenilir mi, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olursa başbakanlık sistemini getirir mi? Son 2 günde Adana, Kayseri, İzmir gibi şehirlere gidip miting yapacak? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Soruyu cevaplayan herkese teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?BlueMagic
Başarılı
Kazanamaz. CHP sittinsene seçim meçim kazanamaz. Adamlar çözüm süreci v2 başlattı ve utanmadan CHP destekledi bunu. Halbuki altın tepside bir fırsattı bu. İnanılmaz bir fırsatı sırf %10'luk kesimin oyunu kaçırmamak için kaçırdı ve %90'lık kesime sırt çevirdi. Bizzat bu zamana kadar CHP'ye oy vermiş birisi olarak ben bile daha da oy atmam. Artık mecburen alternatif partilere yöneleceğim. Kürt sorunu var diyen hiçbir parti benden oy moy beklemesin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Altına imzamı atarımKazanamaz. CHP sittinsene seçim meçim kazanamaz. Adamlar çözüm süreci v2 başlattı ve utanmadan CHP destekledi bunu. Halbuki altın tepside bir fırsattı bu. İnanılmaz bir fırsatı sırf %10'luk kesimin oyunu kaçırmamak için kaçırdı ve %90'lık kesime sırt çevirdi. Bizzat bu zamana kadar CHP'ye oy vermiş birisi olarak ben bile daha da oy atmam. Artık mecburen alternatif partilere yöneleceğim. Kürt sorunu var diyen hiçbir parti benden oy moy beklemesin.
BlueMagic
Başarılı
@1449, Gerçekten artık zoruma gidiyor. Ne zaman Türk'ün de bir sorunu olduğu fark edilecek? Ne zaman bizim de yaşadıklarımız önemsenmeye başlayacak? Sanki Lazı, Çerkezi, Alevisi, Macırı saraylarda yaşıyormuş da her türlü ayrıcalığa sahipmiş gibi davranıyorlar ama konu Kürtlerin mağduriyetine gelince herkesin gözü açılıyor. Bu ikiyüzlülük beni aşırı derecede sinirlendiriyor. Mağduriyeti Kürt üzerinden anlat, oyu Türk'ten iste. Yok ya
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Bir de bunlar Atatürkçü diye geziniyorlar ya. Halbuki Atatürk'ün adına en çok zarar verenler bunlar.Kazanamaz. CHP sittinsene seçim meçim kazanamaz. Adamlar çözüm süreci v2 başlattı ve utanmadan CHP destekledi bunu. Halbuki altın tepside bir fırsattı bu. İnanılmaz bir fırsatı sırf %10'luk kesimin oyunu kaçırmamak için kaçırdı ve %90'lık kesime sırt çevirdi. Bizzat bu zamana kadar CHP'ye oy vermiş birisi olarak ben bile daha da oy atmam. Artık mecburen alternatif partilere yöneleceğim. Kürt sorunu var diyen hiçbir parti benden oy moy beklemesin.
Kazanır mı bilmem ama benden oy alacak kesin, ama meclis seçimlerinde CHP'ye oy vermem daha, Zafer Partisi veya IYI Partiye oy veririm.
Olacak.Erken seçim mi olacak yoksa 3 yıl sonrası için mi konuşuyor herkes?
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-