Erdoğan 4. kez aday olamaz. Artık adam da kaldıramaz. Büyük ihtimalle AKP'nin adayı Hakan Fidan olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İktidar, seçimi kazanacağını düşündüğü zaman erken seçim olur. Ben Mansur Bey aday olsun isterdim ama Ekrem Bey'e de oy veririm, yeter ki değişim olsun. Konuya gelirsek; Umarım kazanır.

@1449, Gerçekten artık zoruma gidiyor. Ne zaman Türk'ün de bir sorunu olduğu fark edilecek? Ne zaman bizim de yaşadıklarımız önemsenmeye başlayacak? Sanki Lazı, Çerkezi, Alevisi, Macırı saraylarda yaşıyormuş da her türlü ayrıcalığa sahipmiş gibi davranıyorlar ama konu Kürtlerin mağduriyetine gelince herkesin gözü açılıyor. Bu ikiyüzlülük beni aşırı derecede sinirlendiriyor. Mağduriyeti Kürt üzerinden anlat, oyu Türk'ten iste. Yok ya🤬
İmza.

Son düzenleme:
Kaynağınız nedir?

Sanki ülke uçuyor da İstanbul geriden geliyor gibi konuşuyorsunuz. Bu ekonomide ve baskılamada bu kadar oluyor. Ki bu hali bile malum partilerin yönetiminden daha iyi.
Aynen. O kadar reklam parası niye alınıyor acaba? Kentsel dönüşüm için alınan onca bütçe nereye gidiyor acaba?

Hastane, yol, köprü, savunma sanayi, teknoloji. Bunlara kullanılıyor.
Vergilerimizin bir kısmıyla yapılan o yerlerde neden kaliteli hizmet alamıyoruz peki? Hastanelere gideceksin randevuyu 2 hafta sonraya veriyor. O da şanslıysan. Yollar köprüler neden paralı maden vergilerimizle yapılıyor? Teknoloji olarak ne var peki iyi olan? Savunma sanayi kısmına lafım yok orası kötü değil katılıyorum.

Erdoğan her turlu sucu isleyip egale eder rakiplerini bunlarda utanma, arlanma, ar damari diye bir şey yok. Bir Hint atasozu vardir, bir insan eger oturdugu koltuktan kalkamiyorsa altini pisletmistir diye. Durum aynen bu, Tayyip oradan bir kalksa onun ve AKP'nin calip cirptigi her şey ortaya cikacak binlerce kez muebbet hapis cezasi alacak. Oturmus kalkar mı bu saatten sonra? Ic savas cikarir, ulkeyi savasa sokar milyonlarin olumune sebep olur yine o bencilliginden gecmez.