Yurt dışında yaşıyorum. Türk numaramı kullanmak için bir iPhone 11 satın aldım. Bugün “120 gün kayıtsız kullanabilirsiniz” şeklinde bir SMS geldi. IMEI kaydım bittiğinde Wi-Fi ile arama özelliği devre dışı kalır mı, yoksa çalışmaya devam eder mi?
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Devre dışı kalır.IMEI kaydım bittiğinde Wi-Fi ile arama özelliği devre dışı kalır mı, yoksa çalışmaya devam eder mi?
İtachi Uchiha
Yetkin
Wi-Fi kullanabiliyorsun ama VoWifi ile arama yapamıyorsun.Eğer hattın takılı ise, Wi-Fi bağlanıp kullanabiliyorsun
IMEI süresi bittse bile.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Wi-Fi kullanabiliyorsun ama VoWiFi ile arama yapamıyorsun.
Hayır yapabiliyorum, iş yerindeki telefonumu öyle kullanıyorum.
İtachi Uchiha
Yetkin
Benim iPhone X'te çalışmıyor. Turkcell ve TT ile denedim ikisinde de çalışmadı.Hayır yapabiliyorum, iş yerindeki telefonum öyle kullanıyorum.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Benim iPhone X'te çalışmıyor. Turkcell ve TT ile denemedim ikisinde de çalışmadı.
TT kullanıyorum Redmi Note 9'da çalışıyor.
Belki de şans işidir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Vodafone varBenim iPhone X'te çalışmıyor. Turkcell ve TT ile denedim ikisinde de çalışmadı.
Wifi arama ile kullanılır.Yurt dışında yaşıyorum. Türk numaramı kullanmak için bir iPhone 11 satın aldım. Bugün “120 gün kayıtsız kullanabilirsiniz” şeklinde bir SMS geldi. IMEI kaydım bittiğinde Wi-Fi ile arama özelliği devre dışı kalır mı, yoksa çalışmaya devam eder mi?
Akhenaton
Uzman
Wifi arama ile kullanılır. Wi-Fi arama özelliğini kullanamayanlara tavsiyem, operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayarak bu özelliği kapattırıp ardından tekrar açtırmalarıdır. Müşteri hizmetlerine detay vermeyin; sadece önce Wi-Fi arama özelliğini kapatmalarını, ardından tekrar açmalarını isteyin. Özellik açıldığı anda cihazınızı uçak moduna alın, ardından uçak modundan çıkıp Wi-Fi’ye bağlanın. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.