Diğer konudan devam ederek yazıyorum. TurkNet kullanıyorsun, HTTP DNS proxy kurdun. DNS'in değiştiğini teyit ettiğin halde Discord vb açılmıyor mu? Ondan sonra Zapret için yardımcı olabilirim.

Kurulumda ne hatası alıyorsun SS alıp atar mısın ve A53 tabanlı olanını mı kurmayı denedin.
Hocam siz bana en baştan atabilir misiniz tam olarak veya böyle bir tutorial varsa direk onun linkini verirseniz daha iyi olur. Ben yapay zekayla halletmeye çalıştım bir ton hata verdi. Onları atmam zor olur.

Diğer konudan devam ederek yazıyorum. TurkNet kullanıyorsun, HTTP DNS proxy kurdun. DNS'in değiştiğini teyit ettiğin halde Discord vb açılmıyor mu? Ondan sonra Zapret için yardımcı olabilirim.
Arayüzden wana girip bunları yapmıştım. Yeterli olmadı.

Screenshot_10.webp

Şu videoya bak. HTTPS DNS proxy adımına kadar yap Discord'a girebiliyor musun kontrol et. Baktın yetmiyor zapret adımlarına devam et. 5:50 den başla.

Şu videoya bak. HTTPS DNS proxy adımına kadar yap Discord'a girebiliyor musun kontrol et. Baktın yetmiyor zapret adımlarına devam et. 5:50 den başla.

Giriyorum da ben zapreti kurmak istiyorum. Sanki biraz da hırs yaptım ve başka sitelere takılmak istemiyorum.

Bakayım teşekkürler.