Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serdar4586

Başarılı
Bugün bilgisayarı kullanırken böyle görselde attığım bir hata ile karşılaştım. Birden pencerede karşıma çıktı ben de kapattım. Henüz bilgisayarımın işleyişine bir etkisi yok ama sanırım bir program yazılımında hatalı bir şey mi yaptım? Yardımcı olan arkadaşlar olursa cevap da paylaşabilir.

Ekran görüntüsü 2024-01-16 062440.webp

Çözüm
Sisteminizde garip bir sorun var. Normalde gdi32full.dll içinden çağıran fonksiyonun getFontData olması lazım ama sizde nedense bu GetFontDatq olmuş. Bunu sizin yaptığınızı düşünmüyorum. Bunu bir zararlı yapmış olabilir. MalwareBytes yükleyip taratır mısınız?

Bugün bilgisayarı kullanırken böyle görselde attığım bir hata ile karşılaştım. Birden pencerede karşıma çıktı ben de kapattım. Henüz bilgisayarımın işleyişine bir etkisi yok ama sanırım bir program yazılımında hatalı bir şey mi yaptım? Yardımcı olan arkadaşlar olursa cevap da paylaşabilir.

Eki Görüntüle 10917
iOBit çöpünün Uninstaller yazılımını kurmuşsunuz, onun .dll dosyası eksikmiş o yüzden böyle bir hata veriyor.

IObit Uninstaller yazılımı vermiş hatayı. Eğer IObit yazılımlarını kaldırmada sorun yaşıyorsanız Revo Uninstaller ile kaldırabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim Recep Bey Sizleri Çok seviyoruz, Twitter da Takip ediyorum sizleri, ayrıca Techolaya sizin için geldik Başarılar, Tamam Revo Uninstaller'i deneyeceğiz bilgi için teşekkür ederim :)

IObit Uninstaller yazılımı vermiş hatayı. Eğer IObit yazılımlarını kaldırmada sorun yaşıyorsanız Revo Uninstaller ile kaldırabilirsiniz.

Ayrıca size son cevabı yazarken ikinci kez bu hatayı aldım sanırım dediğinizi yapmak farz oldu :)

Adsız.webp

IObit uninstaller yazılımı vermiş hatayı. Eğer IObit yazılımlarını kaldırmada sorun yaşıyorsanız Revo Uninstaller ile kaldırabilirsiniz.

Recep bey şöyle bir sorun var bunun yeni farkına vardım: Hiçbir programı kuramıyorum hep hata veriyor. Bakın mesela VLC Player video programını kurmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Anlayacağınız neyse bayağı bir sıkıntı var. Hiçbir programı yükleyemiyorum yüklerken bu hata veriyor.

Ekran görüntüsü 2024-01-16 081110.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde garip bir sorun var. Normalde gdi32full.dll içinden çağıran fonksiyonun getFontData olması lazım ama sizde nedense bu GetFontDatq olmuş. Bunu sizin yaptığınızı düşünmüyorum. Bunu bir zararlı yapmış olabilir. MalwareBytes yükleyip taratır mısınız?

Çözüm
Sisteminizde garip bir sorun var. Normalde gdi32full.dll içinden çağıran fonksiyonun getFontData olması lazım ama sizde nedense bu GetFontDatq olmuş. Bunu sizin yaptığınızı düşünmüyorum. Bunu bir zararlı yapmış olabilir. Malwarebytes yükleyip taratır mısınız?

Sorunu düzelttim de yalnız sizinde söylediğiniz gibi bir zararlı yazılım sonucu, virüs de olabilir bir şeyler olabilir. Bahsettiğiniz Malwarebytes antivirüs programını daha önce de yükledim de bu bu program da yapışkan gib kaldırmak istediğimiz de gitmiyor ya da farkında olmadan ekstra internet tarayıcıları yüklüyor

Sorunu düzelttim de yalnız sizinde söylediğiniz gibi bir zararlı yazılım sonucu, virüs de olabilir bir şeyler olabilir. Bahsettiğiniz Malwarebytes antivirüs programını daha önce de yükledim de bu bu program da yapışkan gib kaldırmak istediğimiz de gitmiyor ya da farkında olmadan ekstra internet tarayıcıları yüklüyor
Hayır Serdar hocam, Malwarebytes güvenli bir yazılım. Yapışkan gibi de değil basitçe kaldırılabilir, ayrıca tarayıcı kuran vs. dandik bir antivirüs de değil. Karıştırıyor olabilirsiniz başka antivirüslerle.

Hayır Serdar hocam, Malwarebytes güvenli bir yazılım. Yapışkan gibi de değil basitçe kaldırılabilir, ayrıca tarayıcı kuran vs. dandik bir antivirüs de değil. Karıştırıyor olabilirsiniz başka antivirüslerle.

Vallahi Hocam olabilir onlarca program denedim Avast denedim bir kere Güvenli modda kaldırdım.