Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba, imzadaki gizleme yazısı çok kötü gözüküyor, en azından yuvarlaklaştırılmış bir kutucuk gibi bir şey yapılabilir etrafına veya farklı yere koyulabilir çünkü imza yapısını bozuyor genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzanda yapısı bozulmuş bir şey göremedim ben. Nasıl bir bozulmadan bahsediyorsun?

1703766337434.webp

Ortalayanlar için biraz kötü duruyor, evet. Bence asıl sorun yer kaplaması. Bir göz atılacaktır ama kısa vadede sonuç beklemeyin.
Evet, yer kaplaması da kötü gösteriyor. Ekranım küçük ve çok da yer kaplıyor. Tuşa çevrilmesi veya profile vs. koyulması daha iyi olur bence.

Belki satıriçi sürprizbozan özelliği gibi (şu), imzanın üstüne tıklayınca gizleme seçeneği olabilir. Tabii imzanın üstüne gelince bunun olacağını belirten bir geri bildirim ayarlanması gerekir, anlaşılır olması için.

Şu anki hali yeterince güzel ama bence.

En azından yuvarlaklaştırılmış bir kutucuk gibi bir şey yapılabilir etrafına.

Bunu şimdi okudum, katılıyorum. :) Mantıklı.

Belki satıriçi sürprizbozan özelliği gibi (şu), imzanın üstüne tıklayınca gizleme seçeneği olabilir. Tabii imzanın üstüne gelince bunun olacağını belirten bir geri bildirim ayarlanması gerekir, anlaşılır olması için.

Şu anki hali yeterince güzel ama bence.
Evet dediğiniz gibi olabilir ancak şu anki birçok imzanın şeklini bozuyor, en azından yerini değiştirebilsek iyi olurdu.

Belki satır içi sürprizbozan özelliği gibi (şu), imzanın üstüne tıklayınca gizleme seçeneği olabilir. Tabii imzanın üstüne gelince bunun olacağını belirten bir geri bildirim ayarlanması gerekir, anlaşılır olması için.
Bu durumda imzanız işlevsiz olur. Rapor butonunun yanı bence iyi. İmza göster/gizle tarzı bir şey.
Dediğim gibi eklenti böyle. Değişiklik çok rahat yapılmıyor çünkü anlayan yok. Anlayan olsa böyle kötü eklentiler kullanmak yerine sıfırdan yapılırdı.

Şey, acaba imzanın şeklinin bozulmasından kastınız nedir? Örneğin sizin imzanız ortalanmış vaziyette ama gizleme butonu solda, bu mu?
Evet.