Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hocam ilginç, garip forumlara benzemeye gerek yok bence.
- Makaleler
- 4
Önceden bununla alakalı bir konu açmıştım ve imzaların bu haliyle fazla göz boyayabileceğinden getirmeyeceklerini söylemişti yönetim.
DarthGorsoy
Bilgin
Neden bu konuyu onayladi o vakit moderasyon diye sorar insan.Önceden bununla alakalı bir konu açmıştım ve imzaların bu haliyle fazla göz boyayabileceğinden getirmeyeceklerini söylemişti yönetim.
- Makaleler
- 7
Neden bu konuyu onayladi o vakit moderasyon diye sorar insan.
Moderasyon ekibi haksızlık olmasın diye üyeler tarafından 100 eksi oy alacak öneriyi bile onaylıyor, bunu biz istiyoruz. Herkes fikrini özgürce belirtebilmeli ve bundan memnunuz. Reddedilecekse zaten reddetmek zor değil.
Kaldı ki çok renkli imzalar olacağından bunun da yaşanmasını istemiyoruz. Bu nedenle reddetmek durumundayım. Herkese iyi Sosyaller dilerim.
SF26
Üstün
Hocam aslında renkli imza için sadece kırmızı-beyaz-mavi dışında bir renk seçilmeyecek ve imzada sadece bir renk olacak şekilde eklenebilir, hem bi testi olur hem de bu isteği olan kişilerin isteği gerçekleşmiş olur.Moderasyon ekibi haksızlık olmasın diye üyeler tarafından 100 eksi oy alacak öneriyi bile onaylıyor, bunu biz istiyoruz. Herkes fikrini özgürce belirtebilmeli ve bundan memnunuz. Reddedilecekse zaten reddetmek zor değil.
Kaldı ki çok renkli imzalar olacağından bunun da yaşanmasını istemiyoruz. Bu nedenle reddetmek durumundayım. Herkese iyi Sosyaller dilerim.
Ayrıca renkli imzalar otomatik gizlenirse bu renk işini çok kısıtlı şekilde getirip test edebilirsiniz.
- Makaleler
- 7
Hocam aslında renkli imza için sadece kırmızı-beyaz-mavi dışında bir renk seçilmeyecek ve imzada sadece bir renk olacak şekilde eklenebilir, hem bi testi olur hem de bu isteği olan kişilerin isteği gerçekleşmiş olur.
Ayrıca renkli imzalar otomatik gizlenirse bu renk işini çok kısıtlı şekilde getirip test edebilirsiniz.
Bazen bazı şeyler kolay görünse de böyle bir kısıtlama getirmek mümkün değil XenForo yapısı gereği. Çok katı kurallar yazmak gerekir ve gelecekte bir üst sürüme geçişte değişiklik olursa kodlarda yine masraf çıkar. Kaldı ki bu defa sadece kırmızı, beyaz ya da maviyle sınırlı olmasın pembe de gelsin diyecekler çıkacak. Bazen bazı şeylerin herhangi bir kısıtlama ile getirilmemesi daha iyidir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-