Detaylar
Kim cevapladı?Sadece_Emir
Uzman
Boot ediyor gibi yapıyor fakat açılmıyor.
Hata kodu 0xc0000001.
Eki Görüntüle 221097
Eki Görüntüle 221098
Windows Update yaptınız ya da format mı attınız cihaza yakın zamanda?
Windows Update yaptınız ya da format mı attınız cihaza yakın zamanda?
Son zamanlarda güncelleme yapılmamış ayrıca, 2 yıldır format atılmıyor.
Sadece_Emir
Uzman
Son zamanlarda güncelleme yapılmamış ayrıca, 2 yıldır format atılmıyor.
Hocam SSD çıkartın iyice girişleri vs temizleyip çok bastırmadan geri takın eğer ki sorun devam ederse format atmak gerekcek gibi gözüküyor ekstra olarak açılışta bilgisayarda hangi log gözüküyor (anakartı biliyorsanız onu söyleyin yani)
Hocam SSD çıkartın iyice girişleri vs temizleyip çok bastırmadan geri takın eğer ki sorun devam ederse format atmak gerekcek gibi gözüküyor ekstra olarak açılışta bilgisayarda hangi log gözüküyor (anakartı biliyorsanız onu söyleyin yani)
Gigabyte B550 Gaming X V2 anakart kasayı ben topladım hocam.
Sadece_Emir
Uzman
Gigabyte B550 Gaming X V2 anakart kasayı ben topladım hocam.
Hocam dediğim gibi SSD'yi çıkartıp temizleyin girişleri bir fırça yardımıyla üfleseniz bile olur sonra aynı sorun devam ediyor mu bildirirseniz sevinirim.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
HDD SSD'ler sökülüp pinleri ve anakart sata portları/m2 portları YUMUŞAK diş fırçası ve izopropil alkolle temizlenmeli. Eğer devam ederse sadece Windows'un kurulu olduğu SSD/HDD takılmalı. Eğer yine devam ederse boot partition sıkıntıya düşmüştür, Windows USB takılıp CMD komutları ile kurtarmak gerekir bootloaderı.Gigabyte B550 Gaming X V2 anakart kasayı ben topladım hocam.
Sadece_Emir
Uzman
HDD SSD'ler sökülüp pinleri ve anakart SATA portları/m2 portları yumuşak diş fırçası ve izopropil alkolle temizlenmeli. Eğer devam ederse sadece Windows'un kurulu olduğu SSD/HDD takılmalı.
Aynen bunu demek istemiştim hocam sağ olun