Ben daha yeni araştırmaya başlıyorum hocam bugün kuran okumaya başladım. İyice araştırdıktan sonra ateist veya Müslüman olurum hangisi mantıklı gelirse.
Ben daha yeni araştırmaya başlıyorum hocam bugün kuran okumaya başladım. İyice araştırdıktan sonra ateist veya Müslüman olurum hangisi mantıklı gelirse.
Yolculugunda basarilar dilerim hocam, insan once kendini bulmali hala kesfedemedigimiz seyler var, bugun Türkiye 1400 yillik kitaplara inanmak ve kafaya takmak yerine daha aydin bir ulke olsaydi bugun bu durumda kimse olmazdi. Zaten yillardir insanlar dinler hakkinda ve tanrı hakkinda konusuyor, sonuç: hiç bir yere varamadık.
Bunu nereden çıkardınız hocam? Ayette böyle bir şey yazmıyor. İnkâr edenleri uyarsan da uyarmasan da onlar için birdir, asla iman etmezler. Ayette bu şekilde yazıyor.
Bence bu dini konularla ilgili kafanı fazla yorma zaten din kafa yorulması gereken bir şey değil, içerisindeki yazılanlar dogmatiktir, yani sorgulama, sadece inan hani bunun kabaca açıklaması beynini çıkar öyle oku, bu yüzden sana tavsiyem dinlerden uzak dur eğer bir tanrı olsa bu dinler gibi bir din yollamak istese bu kadar çelişkili olmazdı.