Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Ayetin inme amacı da ortada
Ben daha yeni araştırmaya başlıyorum hocam bugün kuran okumaya başladım. İyice araştırdıktan sonra ateist veya Müslüman olurum hangisi mantıklı gelirse.
Ayetin inme amacı da ortadaAçıklama yazdım mesela oradan bakın hocam
![]()
Herkesin yorumu farklıdır, buradaki asıl olay konu sahibinin kendi kafasından bir şey uydurmuş olmaması. Ayet neyse onu yazmış adam.
Herkesin yorumu farklıdır, buradaki asıl olay konu sahibinin kendi kafasından bir şey uydurmuş olmaması. Ayet neyse onu yazmış adam.
Ve birazdan sırf ayet yazdığım için felsefeden 1 ay ban gelecek
He bir de burada her kafiri konu almıyor, İslam tarihinde ismi net olarak bilinen kişilerden bahsediyor.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Yolculugunda basarilar dilerim hocam, insan once kendini bulmali hala kesfedemedigimiz seyler var, bugun Türkiye 1400 yillik kitaplara inanmak ve kafaya takmak yerine daha aydin bir ulke olsaydi bugun bu durumda kimse olmazdi. Zaten yillardir insanlar dinler hakkinda ve tanrı hakkinda konusuyor, sonuç: hiç bir yere varamadık.Ben daha yeni araştırmaya başlıyorum hocam bugün kuran okumaya başladım. İyice araştırdıktan sonra ateist veya Müslüman olurum hangisi mantıklı gelirse.
He bir de burada her kafiri konu almıyor, İslam tarihinde ismi net olarak bilinen kişilerden bahsediyor.
Bunu nereden çıkardınız hocam? Ayette böyle bir şey yazmıyor. İnkâr edenleri uyarsan da uyarmasan da onlar için birdir, asla iman etmezler. Ayette bu şekilde yazıyor.
Gerçi internete yazdığının aynısını yazınca anlamını açıklayan bir ton site çıkıyor. Uzatmaya gerek yok.
Bence bu dini konularla ilgili kafanı fazla yorma zaten din kafa yorulması gereken bir şey değil, içerisindeki yazılanlar dogmatiktir, yani sorgulama, sadece inan hani bunun kabaca açıklaması beynini çıkar öyle oku, bu yüzden sana tavsiyem dinlerden uzak dur eğer bir tanrı olsa bu dinler gibi bir din yollamak istese bu kadar çelişkili olmazdı.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-