Kuranda böyle bir ayet var, ismini vermeyeceğim ayet paylaşmak yasak olduğundan. Kısaca özetliyim, ayet inanmayanları uyarsanız da onlar imana gelmezler şeklinde. O zaman buna göre peygamberin gelmesi de mantıksız olmaz mıydı?
Size ne kardeşim. Millet bıktı din ile baskı yapanlardan. Isteyen neye inanır kendi bilir. Kimse kimsenin dininden dinsizliğinden sevabından günahından sorumlu değil.

Din ve felsefe çok garip. Uğraşsan dert, uğraşmasan dert. Kafayı dağıtmak lazım.
Din bir yere kadar gerekli.. Felsefe için bunu söyleyemeyiz. Felsefe zorunluluktur.

Şöyle düşün;

"Bir suçlunun yaşama hakkı olmalı mı?" sorusunu sormak ve buna yanıt aramak, felsefenin işidir. Eğer bu durumda insanlara, "yaşama hakkı, suçun kanıtı, ahlaki bağlayıcılık" gibi kavramlar anlatılmaz ise iş çığırından çıkacak ve herkes kendi hükmünü vermeye başlayacaktır.

Ben daha yeni araştırmaya başlıyorum hocam bugün kuran okumaya başladım. İyice araştırdıktan sonra ateist veya Müslüman olurum hangisi mantıklı gelirse.
Kuran Müslüman olup olmamanı değiştirir çünkü peygamber ve olaylarını anlatır
Ateist olmak için Tanrı varlığı yokluğu üzerine düşünmelisin.

Böyle kendini doğrulayan ön kabullü döngü çıkarmaya çalışan ifadelere çok gülüyorum.