Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Dolandiricilik tam olarak nerede? Ustu cizik fiyat falan mi bekliyordun, anlamadim? Zaten Gaming Gecesi'nde yer alan urune tikladiginda Incehesap'in kendi sitesine atiyor ve dogrudan indirimli fiyati goruyorsun.
Anlamadım.
Mevzu nedir?
Mevzu nedir?
Gaming Gecesi ürünlerin indirimli satıldığı zaman dilimi değil mi? Gaming Gecesi'ndeki ürün, sitedeki güncel fiyatıyla aynı fiyata satılıyor. Olay bu. İndirim yok yani. Aldatmaca olduğunu söylüyor konu sahibi sanırım.Dolandiricilik tam olarak nerede? Ustu cizik fiyat falan mi bekliyordun, anlamadim? Zaten Gaming Gecesi'nde yer alan urune tikladiginda Incehesap'in kendi sitesine atiyor ve dogrudan indirimli fiyati goruyorsun.
- Makaleler
- 1
Eee yani?
Koneko Toujou
Üstün
Ya arkadaş ilk defa Gaming Gecesi'nde bir ürün sayfasına giriyor ya da konu ragebait.
- Makaleler
- 50
Gaming Gecesi'ndeki urune tikladiginda bu sayfaya atiyor. Bu sayfada da zaten indirimdeki fiyati goruyorsun. Gaming Gecesi stogu bittiginde de normal etiket fiyatina geri dondurulup tekrar listeleniyor.Gaming Gecesi ürünlerin indirimli satıldığı zaman dilimi değil mi? Gaming Gecesi'ndeki ürün, sitedeki güncel fiyatıyla aynı fiyata satılıyor.
Sanırım normal fiyat sandı konu sahibi.Gaming Gecesi'ndeki urune tikladiginda bu sayfaya atiyor. Bu sayfada da zaten indirimdeki fiyati goruyorsun. Gaming Gecesi stogu bittiginde de normal etiket fiyatina geri dondurulup tekrar listeleniyor.