İncehesap iade rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheSomberlain
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 613
  • Etiketler Etiketler
    iade
Buna ek olarak X markasina içerik üretenlere de bildirilebilir. Sinerji dramasında V.O.K. olmasa çözülmezdi malum.

Buna ek olarak X markasina içerik üretenlere de bilditilebilir. Sinerji dramasında V.O.K. olmasa çözülmezdi malum.
İçerik üreticilerinin çoğu isim vermemekle beraber bu siteler üzerinden para kazanıyorlar zaten. O arkadaşın durumu biraz olayların forumlarda çok alevlenmesi ve kişinin Youtube'de alenen hiç tartışmasız firmanın haksız olduğunu içerik üreticilerinin gözüne net bir şekilde soktuğu için olaya dahil olmak zorunda kaldılar. Çoğunun bu olayı başından beri bilip sustuğundan eminim. Herkes kendi çıkarını düşünür perdenin görünen kısmı olduğu gibi birde görünmeyeni var.

Technopat ve şikayetvara da konu açtım. Ekşisözlüğe de başlık açmayı düşünüyorum. Mahkemeye de gitse bu işin peşini bırakmayacağım. Müşteri hizmetleriyle toplam konuşmam 2 saati bulmuştur ama kabul etmiyorlar bir türlü. Servise atıyorlar topu THH'ye gidin diyorlar.

Neden iade ettin hocam? Aynısını bende aldım.

Katılıyorum. Özellikle sektörü bilen ama bizim gibi içinde olmayanlar için resmen Kurtlar Vadisi teori bombardımanı gibi bir şey oluyor.
Mesela ben tüm markaların birbileri ile iletişimde olduklarını ve piyasayı manipüle ettiğini düşünmeye başladım. Bi dönem dolar yükselmiyordu ve stoklar da vardı. Buna rağmen ne hikmetse herkes bir anda zam çakıp hazır sistem piyasasını hoplattı.

Bugün THH'ye başvurdum. Teknik servis yetkilisiyle de tekrardan konuştum, yetkili bana ürün tamir için geldi ve ben satıcı veya kullanıcı hatalı diye bir yorum yapmadım dedi. Ayrıca teknik servis raporunda kullanıcı kusuru ile alakalı bir ibare geçmiyor. İncehesap teknik servisin adını kullanarak kendi ayıplı malına bahane bulmaya çalışıyor.

Tüketici Hakem Heyeti kararı lehime verdi. incehesap.com a kararı ilettim, para iadesinin sonuçlanmasını bekliyorum şu anda.

Son düzenleme:

Kargodan ürün alacağım zaman her zaman kayıt alıp açarım incik cıncığına kadar kaydederim bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…