- Makaleler
- 1
Copilot Vision, herhangi bir uygulama penceresinin Copilot ile paylaşılmasını ve Copilot'un ekranı görüp yorumlamasına olanak tanıyan bir özelliktir.
Windows Central, Copilot Vision'ı denedim: Ürkütücü hissettirdi, ancak biraz kullanışlı - İşte benim görüşüm başlıklı yayınladığı bir Windows 11 konusunun altında, Copilot'a masaüstü uygulamaları görme ve etkileşim kurma yeteneği sağlayan Copilot Vision özelliğini test etti.
Windows Cental'in incelemesine göre Copilot Vision; karışık bir değerlendirmeye sahiptir;
Daha fazlası için:
Windows Central, Copilot Vision'ı denedim: Ürkütücü hissettirdi, ancak biraz kullanışlı - İşte benim görüşüm başlıklı yayınladığı bir Windows 11 konusunun altında, Copilot'a masaüstü uygulamaları görme ve etkileşim kurma yeteneği sağlayan Copilot Vision özelliğini test etti.
Windows Cental'in incelemesine göre Copilot Vision; karışık bir değerlendirmeye sahiptir;
- Artıları:
- Ekrandaki içeriği gerçek zamanlı yorumlayabilir ve kullanıcı için ayarlar, uygulamalar ve hatta görseller üzerinde yardımcı olabilir.
- Görsellerdeki nesneleri tanıma, metin çıkarma ve açıklama gibi işlevlerde başarılı davranır.
- Metin düzenleme veya sahne açıklama gibi içerik odaklı görevlerde yardımcı olabilir.
- Eksileri:
- Kullanıcının niyetini doğru anlamakta zaman zaman zorlanır ve bazen kullanıcıyı yanlış menülere yönlendir.
- Sınırlı interaktif yeteneklere sahiptir. Örneğin metni kopyalayıp değiştirme gibi görevleri kendisi gerçekleştiremez ve kullanıcının gerçekleştirmesi gerekir.
- Bilgisayarın anlık durumunu tam anlamıyla analiz edemediği için bazı yönlendirmeleri tahmine dayalıdır.
- Kullanıcının hiçbir fikri olmadığı bazı durumlarda yeterli değildir.
Daha fazlası için: