Mujka

Uzman
Ablamın iPhone 12 mini telefonunda WhatsApp hesabı 2 kere incelemeye alındı. Şüpheli hiçbir etkinliği yok, dünyanın en temiz sosyal medya kullanıcısı diyebilirim. Dün 2 tane İspanyolca mesaj geldiğini görmüş 2 farklı hesaptan. Spam mesajlar yani. Ama mesajlar görünür görünmez kendi kendine silinmiş. WhatsApp'ın spam koruma özelliği varmış sanırım internette gördüm. Sonra hesabı askıya alındı, ablam inceleme için talep gönderdi. Hesabı bugün açılmıştı ama tekrar askıya alındı. Sırf başka birinden mesaj geldiği için WhatsApp hesabı askıya alınabilir mi? Yoksa telefonun kendisinde bir sorun var mıdır? iPhone bildiğim kadarıyla virüs bulaşması falan bayağı zor. Ben de öyle dedim ablama ama pek inanmadı, bir de güncellemeleri falan hiç yapmıyor telefondaki. Eski bir sürü güncellemesi duruyor, güvenlik açığı olmasından korkuyor. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Üstüne soğuk su içsin.

WhatsApp askısının iOS ile veya virüsle alakası yok bu arada. Dediğin gibi spam algoritmasının esiri olmuş. Benim bildigim güvenlik açıkları olmasın diye güncellemeyi yapmaktır. Siz bizim bilmediğimiz bir şey biliyorsanız orası ayrı tabii.

Whatsapp Destek ile iletişime geçsin.

Üstüne soğuk su içsin.

WhatsApp askısının iOS ile veya virüsle alakası yok bu arada. Dediğin gibi spam algoritmasının esiri olmuş. Benim bildigim güvenlik açıkları olmasın diye güncellemeyi yapmaktır. Siz bizim bilmediğimiz bir şey biliyorsanız orası ayrı tabii.

Whatsapp Destek ile iletişime geçsin.

Birinin whatsapp hesabını kapattırmak bu kadar kolay mı? Bot hesaplarla mesaj atınca her hesap kapanıyor mu böyle? Bilmediğimden soruyorum, whatsapp'ın dandikliğinden mi kaynaklı durum bunu öğrenmeye çalışıyorum.