Detaylar
Kim cevapladı?2 kişi, hocam sizin bir ekibiniz var mı?Onu bilmem mümkün değil reis herkesin çalışma verimliliği hızı aynı değil ki 5 kişinin 1 yılda yaptığını 2 kişi 10 ayda da yapabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Syntax 49
Üstün
Hocam mesela starde valley 4 yılda yapıldı tek başına ben birkaç kişi toplayıp başlasam anca kaç yıl sürer mesela 5 kişi.
O kişi ile 5 kişinin tecrübesi bir mi?
Ah yine yanlış anlaşılıyorum
Syntax 49
Üstün
Yanlış anlaşılmalık bir durum yok. Oyunu yapan kişinin ve sizin bulacağınız kişilerin tecrübelerini bilmeden. Ne kadar istikrarlılar bilmeden bir yorum yapmamız imkansız.
Hocam normal 5 kişilik ve istikrarlı yazılım yapabilen bir ekipYanlış anlaşılmalık bir durum yok. Oyunu yapan kişinin ve sizin bulacağınız kişilerin tecrübelerini bilmeden. Ne kadar istikrarlılar bilmeden bir yorum yapmamız imkansız.
Syntax 49
Üstün
Hocam normal 5 kişilik ve istikrarlı yazılım yapabilen bir ekip.
Stardew Valley yapımcısının tecrübesini bilmiyoruz. Ne kadar zaman ayırdı, ne yaptı bilmiyoruz. Yorum yapmak bu tür şeylerde imkansıza yakın. Böyle şeyler düşüneceğinize, yapacağınız oyunun fikrini belirleyin baştan sona kadar. Ekip arkadaşların ne yapacak. Kimler yazılım yapacak, kim çizimleri animasyonları yapacak. Buna karar verin.
Daha bir grubum yok büyük ihtimalle 5 olacak ama üstteki arkadaşın dediğine göre 10 ayda 2 kişi ile istikrarlı çalışma ile stardew valleyden daha iyi bir oyun çıkarılır araştırdım bir üniversite öğrencisi yapımcısı ben 12 yaşındayım açık olayım python biliyorum şu an C# öğreniyorum sonrasında bir süre sonra C++ öğreneceğim yani büyük ihtimalle yapımcısı tecrübelidirStardew Valley yapımcısının tecrübesini bilmiyoruz. Ne kadar zaman ayırdı, ne yaptı bilmiyoruz. Yorum yapmak bu tür şeylerde imkansıza yakın. Böyle şeyler düşüneceğinize, yapacağınız oyunun fikrini belirleyin baştan sona kadar. Ekip arkadaşların ne yapacak. Kimler yazılım yapacak, kim çizimleri animasyonları yapacak. Buna karar verin.
nomad.aka
Yetkin
Her türlü olurda 3D yaparken biraz PS2 görüntüsü vermeye çalışın görünüş ve oynanış açısından güzel olur.
Keyfi cunku adi ustunde indie yani serbestMerhaba,
Konu basit, bir oyun yapımcısıyım. Indie oyunlar hep 2D mi olur? Ayrıca Indie oyun geliştireceğim, sizce 2D mi başlamalıyım 3D mi?