Onu bilmem mümkün değil reis herkesin çalışma verimliliği hızı aynı değil ki 5 kişinin 1 yılda yaptığını 2 kişi 10 ayda da yapabilir.

Hocam normal 5 kişilik ve istikrarlı yazılım yapabilen bir ekip.

Stardew Valley yapımcısının tecrübesini bilmiyoruz. Ne kadar zaman ayırdı, ne yaptı bilmiyoruz. Yorum yapmak bu tür şeylerde imkansıza yakın. Böyle şeyler düşüneceğinize, yapacağınız oyunun fikrini belirleyin baştan sona kadar. Ekip arkadaşların ne yapacak. Kimler yazılım yapacak, kim çizimleri animasyonları yapacak. Buna karar verin.

Stardew Valley yapımcısının tecrübesini bilmiyoruz. Ne kadar zaman ayırdı, ne yaptı bilmiyoruz. Yorum yapmak bu tür şeylerde imkansıza yakın. Böyle şeyler düşüneceğinize, yapacağınız oyunun fikrini belirleyin baştan sona kadar. Ekip arkadaşların ne yapacak. Kimler yazılım yapacak, kim çizimleri animasyonları yapacak. Buna karar verin.
Daha bir grubum yok büyük ihtimalle 5 olacak ama üstteki arkadaşın dediğine göre 10 ayda 2 kişi ile istikrarlı çalışma ile stardew valleyden daha iyi bir oyun çıkarılır araştırdım bir üniversite öğrencisi yapımcısı ben 12 yaşındayım açık olayım python biliyorum şu an C# öğreniyorum sonrasında bir süre sonra C++ öğreneceğim yani büyük ihtimalle yapımcısı tecrübelidir