Zararını görmedim.
Detaylar
Kim cevapladı?Şimdi düşündüm de işletim sistemi olarak Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve 8.1 koyulabilir. Umarım zor olmaz.
Kaldırılan Citra emulatörü olabilir.
Hocam koymazlar bence.Şimdi düşündüm de işletim sistemi olarak Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve 8.1 koyulabilir. Umarım zor olmaz.
Elden Ring, Forza Horizon 5, Spider Man, Resident Evil 4...

Bunu eğer söylerseniz Recep Abi yapar diye düşünüyorum. Technopat'ta da o bakıyordu bu işlere. Win 8.1 için de eklenebilir.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Bunu eğer söylerseniz Recep Abi yapar diye düşünüyorum. Technopat'ta da o bakıyordu bu işlere. Win 8.1 için de eklenebilir.
8.1'e gerek yok. Destegi kalkti sonucta.
Şimdi düşündüm de işletim sistemi olarak Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve 8.1 koyulabilir. Umarım zor olmaz.
Zor olmaz ama ekleme taraftari degilim.
@Stereo.Luigi99 Ferman geldi, yakin tarihte ekleyecegiz.
Gördüğüm, kullandığım en iyi en detaylı fan kontrol yazılımı. Muhakkak eklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Fan Control - A highly focused fan controlling software for Windows
Fan Control is a free software that allows the user to control their CPU, GPU and case fans using temperatures.getfancontrol.com
Eklendi,
FanControl
FanControl yazılımı, bilgisayarınızdaki fan hızlarını ayarlamanıza olanak tanıyan kullanıcı dostu bir araçtır. Bu yazılım, bilgisayarınızın sıcaklık durumuna göre fan hızlarını otomatik olarak ayarlayarak performansı optimize eder. Ayrıca...
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep Abi'nin eklediği sürümler farklı oluyor, Enterprise mi ne. O yüzden dedim. Win 10 32 bit falan iyi olurdu. Hala indiren kullanan var.