Makaleler
5
Indir-macOS-Tahoe-26-Tum-Macler-Icin-—-Liquid-Glass.jpg

Apple, geliştiricilere yayınladığı sürüm adayı üzerinden bir hafta sonra macOS Tahoe 26’yı tüm desteklenen Mac modelleri için dağıtmaya başladı. Beta ve test süreci kapandı. Böylece “Liquid Glass” adlı yeni arayüz tasarımı ve bir dizi üretkenlik yeniliği artık herkesin kullanımına açık. macOS Tahoe 26 artık geliştirici hesabına bağlı bir Apple Kimliği gerektirmiyor. Güncelleme, hiçbir ek işlem…

Devamını Oku: İndir: macOS Tahoe 26 Tüm Mac’ler İçin — Liquid Glass Yeniden Tasarımı, Büyük Verimlilik İyileştirmeleri
Kaynak: Techolay

Macbook Pro M4 icin daha yok gibi. 15.7 gelmis, onu yapiyorum simdi. Belki 15.7'den sonra indirilebilir hale geliyordur?

Hayır. 15.7 gerekmiyor yüklemek için. Direkt çıkması lazımdı yukarıda MacOS Tahoe şeklinde.
Cikmadi. 15.7 cikti one ilk. Bi kac kere sistem ayarlarina ciktim girdim, sistemi yeniden baslattim, israrla 15.7 geldi. 15.7'yi kurduktan sonra bi daha guncelleme kismina girdigimde 26'yi gordum.

Cikmadi. 15.7 cikti one ilk. Bi kac kere sistem ayarlarina ciktim girdim, sistemi yeniden baslattim, israrla 15.7 geldi. 15.7'yi kurduktan sonra bi daha guncelleme kismina girdigimde 26'yi gordum.
Anladım. Sebebini anlamak için soruyorum, otomatik güncelleştirmelerin kapalı mıydı? Eğer öyleyse sistem otomatik olarak bir sonraki güncellemeye geçmek için gerekli bileşenleri yükleyememiş olabilir. Bu nedenle sana ilk önce 15.7 yükletmiştir.

Anladım. Sebebini anlamak için soruyorum, otomatik güncelleştirmelerin kapalı mıydı? Eğer öyleyse sistem otomatik olarak bir sonraki güncellemeye geçmek için gerekli bileşenleri yükleyememiş olabilir. Bu nedenle sana ilk önce 15.7 yükletmiştir.
Degildi. Sadece bazen aksam kurucam dediginde kurdurtmuyordum, hepsi o.