Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar bu dosyayı kullanmaya ihtiyacım var sizce güvenli mi? yani false positive mi?
PS2 ile USB'ye oyun yazmak için.False olabilir ama emin değilim. Nereden ve ne için indirdin dosyayı?
Buldum dediğiniz programı, sorun olacağını sanmıyorum fakat 2 dakikalık bir USB işi ise sanal makineye kurup yapın derim garantiye almak için.
FAT var hocam.Kesinlikle false-positive. Korkmanıza gerek yok. Hocam bir de konuyla alakasız da sizde PS2 Fat mi var Slim mi var?
Slim kullandım pişman oldum hocam bir daha da kullanmam CD'lerim de dairsel çizikler oluşturuyor.
Valla ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. O zaman sizin makinede bir sıkıntı çıkmış olabilir. Ancak keşke bende de FAT kasa olsaydı. Yakın bir zamanda FAT kasasını da koleksiyonuma katmayı düşünüyorum. Bence güzel olur.Slim kullandım pişman oldum hocam bir daha da kullanmam CD'lerim de dairsel çizikler oluşturuyor.
Vallahi ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. O zaman sizin makinede bir sıkıntı çıkmış olabilir. Ancak keşke bende de FAT kasa olsaydı. Yakın bir zamanda FAT kasasını da koleksiyonuma katmayı düşünüyorum. Bence güzel olur.