Hocam kesin bir yanıt veremeyebilirim ama sanırım false positive ama diğer arkadaşların da önerilerini dinleyin.

Kesinlikle false-positive. Korkmanıza gerek yok. Hocam bir de konuyla alakasız da sizde PS2 Fat mi var Slim mi var?

Slim kullandım pişman oldum hocam bir daha da kullanmam CD'lerim de dairsel çizikler oluşturuyor.
Valla ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. O zaman sizin makinede bir sıkıntı çıkmış olabilir. Ancak keşke bende de FAT kasa olsaydı. Yakın bir zamanda FAT kasasını da koleksiyonuma katmayı düşünüyorum. Bence güzel olur.

Vallahi ben hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. O zaman sizin makinede bir sıkıntı çıkmış olabilir. Ancak keşke bende de FAT kasa olsaydı. Yakın bir zamanda FAT kasasını da koleksiyonuma katmayı düşünüyorum. Bence güzel olur.

Bende ilk aldığım PS2 Slim de öyle bir şey yapmıyordu oyun seçtiği için başka Slim kasa aldım onda nedense öyle yapmaya başladı biraz araştırdım yabancı forumlar ve videoları çoğu kişi böyle bir sorunla karşılaşmış bende FAT aldım sonra.

Son düzenleyen: Moderatör: