Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Klavye, telefon önerilerinde bütçe kısmı var onun gibi bitiş tarihi eklenmeli ve doldurulmazsa konu açılmamalı. Yanlış doldurulursa orasını da moderasyon bilir :D. Süre dolunca konu otomatik sıcak fırsatlar kısmından düşsün ve sona erdi diye ön ek gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 20 Eksi
Klavye, telefon önerilerinde bütçe kısmı var onun gibi bitiş tarihi eklenmeli ve doldurulmazsa konu açılmamalı. Yanlış doldurulursa orasını da moderasyon bilir :D. Süre dolunca konu otomatik sıcak fırsatlar kısmından düşsün ve sona erdi diye ön ek gelsin.
Bana çok mantıklı geldi. Artıladım.

Kampanyada indirim başlangıç ve son tarihi belirtilseydi mantıklı olabilirdi. Belirtenler için olabilir.

Her ne kadar çoğu kampanyanın bitiş süresi belli olsa da, süresi uzatılan kampanyalar olabildiği gibi bitiş tarihi belli olmayan kampanyalar da olabiliyor. Bu yüzden böyle bir zorunluluk gelmemeli diye düşünüyorum. Konu sahibi ve forum kullanıcıları rapor sistemini kullanarak, moderasyon ekibine kampanyanın sona erdiğini bildirebilir. Bu çok daha kolay bir yol.

• Beğendim
İfadeler: 487
Zorunluluktan ziyade otomatik kapanması için tarih girebilsek daha iyi bence. Bunun önerisini de yapmıştım:
Zorunluluk olursa bir üst mesajda belirtildiği gibi durumlar var. Rapor sistemi de bir yol fakat gözden kaçanlar olabiliyor.