Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Tavsiye rozeti eklenebilir, örneğin telefon tavsiyesi yada laptop tavsiyesi. Katılmayanlar neden katılmadıklarını söyleyebilirler.

Katılmıyorum. Tavsiye konularında bilgiden ziyade sevilen markalara göre öneri yapılıyor. "Bu şundan daha güzel bunu al" diyene rozet verilmesi veya istenmesini son derece gereksiz buluyorum. Eğer kullanıcı teknik bilgiler aktarıp, detaylı karşılaştırmalar yapıp gerçek bilgiler veriyorsa; diğer kullanıcılara ışık tutacak yorumlar yapıyor, makaleler ve rehberler hazırlıyorsa o zaman olabilir. Diğer türlü keyfi önerilere rozet verilmemeli. Ölçümü zor bir durum çünkü. Birine göre iyi olan, diğerine göre kötü olabilir.

Katılmıyorum. Tavsiye konularında bilgiden ziyade sevilen markalara göre öneri yapılıyor. "Bu şundan daha güzel bunu al" diyene rozet verilmesi veya istenmesini son derece gereksiz buluyorum. Eğer kullanıcı teknik bilgiler aktarıp, detaylı karşılaştırmalar yapıp gerçek bilgiler veriyorsa; diğer kullanıcılara ışık tutacak yorumlar yapıyor, makaleler ve rehberler hazırlıyorsa o zaman olabilir. Diğer türlü keyfi önerilere rozet verilmemeli. Ölçümü zor bir durum çünkü. Birine göre iyi olan, diğerine göre kötü olabilir.

Kesinlikle. Sadece atılan mesaja değil, rehbere beğeni sayısına göre verilmeli. Otomatik vermek yerine modlar ya da oy çokluğu ile verilebilinir. Öyle daha iyi olur.

Ölçümü doğrudan moderasyon ekibine ve dolayısıyla yönetime bağlı olursa iş yapabilir.
Malum forumun ağzı bundan yandı, 60 kere söyledim yönetime bağlayıp yapın diye. Sonuç çürüme.