Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam,

Taşıt dünyası için rozetler henüz eklenmemiş. Forumda benim gibi azımsanmayacak kadar çok, araba tutkunu insan olduğunu biliyorum. Yorumları gözüme çarpıyor. Ama sırf bu rozeti almak için değil, gerçekten donanımlı ve bilgili kişilerin bu rozeti alması taraftarıyım.

Ben eklemesi gerektiğini düşünüyorum. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum bu konuda, iyi sosyaller.

Artı 18 Eksi
Bana göre rozetleri arttırmak yerine sadece teknik destek vs. gibi kategoriler için geçerli olmasını sağlamak daha doğru.

Aslında orası da, bir nevi teknik destek kısmı. Genelde açılan konular, yardım alınmak için açılıyor. Ortalama 6-7 bin parçadan oluşuyor otomobiller, çok kapsamlı bir konu aslında basit gibi görünse de. Hem de o bölgeyi biraz daha canlandırmış olur. Biz erkeklerin, teknolojiden sonra ev sevdiği şeylerden biri otomobiller olabilir. Aynı zamanda kadınları da teşvik ederiz hem bu yöntem ile. Hem de kötü alışkanlık edinmeyi düşünen gençlere, teknolojiye alternatif olarak bu yolu gösterebiliriz diye düşündüm. Gerçi artık arabalarda ki teknolojilerde uçmuş durumda artık.