Planlanmıyor İndirim konularında "Ücretsiz Kargo" tarzı ön ek koyabilelim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toby Fox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 427
  • Etiketler Etiketler
    kargo
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ön ek eklenmesine neden bu kadar karşısınız?

Ne yani, öneri konusu bu. Tartışılmayacak mı? Maalesef her şey istediğiniz gibi olmuyor hayatta.

Ön ek eklenmesine karşı değilim ancak bu öneri oldukça gereksiz. Eğer satılan ürün kullanıcının ilgisini çektiyse konuya girip bakabilir. Sırf 40-50 TL masrafı olan bir şey için ön ek eklemek çok saçma.

O zaman başlık da koymayalim, konu kullanicinin ilgisini çektiyse konuya girip bakabilir. Pek de zor bir şey değil.

Bu dediğiniz şey ile benim dediğim şeyin alakası yok.

Var.

Elektronik, Gıda, Giyim gibi ön ekler var. Bunun yanında Ücretsiz Kargo gibi bir ön ek getirilebilir. Başlığa (Ücretsiz kargo) ifadesi eklenince pek hoş durmuyor bana kalırsa. Ön eki gelebilir.

Senin ne demek istediğini şurada kimsenin anlamadığından o kadar eminim ki... Artıladım, gayet mantıklı.

Kategoriye pek girmem, işim olmaz. Ancak kullanılabilir gayet mantıklı bir özellik. Artıladım.

Çoklu ön ek özelliği olmadığı için mantıksız çünkü "Ücretsiz Kargo" ön eki geldiğinde "Elektronik", "Gıda" gibi ön ekler kullanılmamış olacak, bu sefer de ürünleri bu ön eklere göre filtrelemek isteyen üyeler için sıkıntı çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…