Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Bahsettiğim şey ekteki gibi arka plan koyabilelim ve herkes görebilsin bunu Steam gibi. (Projesini kullanıyorum, o yüzden var bende.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -6 Eksi
Ek eklenti gereksinimi. Sunucu diskinde yer kaplaması. Hadi bunlar sorun değil, profil resimleri bile kötüye kullanılabiliyor iken duvar kağıtları da zaten kötüye kullanılır. Kaldı ki Steam de sadece mağaza içeriklerine göre duvar kağıtları kullanımına izin veriyor.

Ben gerek olmadığını düşünüyorum.

Arkadaş steam dediğin milyar dolarlık şirket, adamların altyapısı ona göre kurulu. Forumda binlerce kişinin profiline yüksek çözünürlüklü arka planlar eklediğini bir düşünsene, sunucu maliyetinden anında patlarlar, site de özellikle mobilde çok yavaş açılır. Ayrıca yıl olmuş 2026, ortalık 2005 yılındaki ergen MySpace profillerine döner, millet göz kanatan abuk subuk fotoğraflar koyacak, arkadaki renk cümbüşünden kimsenin yazdığı okunmayacak. İşin en leş kısmı da moderasyon. Sence troller profiline uygunsuz veya yasaklı şeyler koyduğunda forumun üç beş tane gariban moderatörü oturup bunları tek tek nasıl kontrol edecek? Boş bi öneri olmuş.

Ek eklenti gereksinimi. Sunucu diskinde yer kaplaması. Hadi bunlar sorun değil, profil resimleri bile kötüye kullanılabiliyor iken duvar kâğıtları da zaten kötüye kullanılır. Kaldı ki Steam de sadece mağaza içeriklerine göre duvar kâğıtları kullanımına izin veriyor.

Ben gerek olmadığını düşünüyorum.

Peki belirli bir mesaj ya da üyelik tarihine göre olsa örneğin 1000 mesajda açılsın ya da en az 1 yıllık üyelikte koyabilelim?