Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ne yani, siz sırf ücretsiz kargo yok diye bir ürünü almaktan vaz mı geçiyorsunuz? Ya da sırf ücretsiz kargo var diye bir ürünü almak mı istiyorsunuz? :D
Evet. Ürüne göre öyle yapıyorum. Ürünün belli bir oranını geçiyorsa kargo fiyatı tercih etmiyorum.

Konuya tıklamadigin sürece kargonun bedava olduğunu öğrenemezsin öyle olunca.

Kargo dediğin ücret 30-40 TL. Burada genelde indirimdeki ürünler 1000-2000 TL arası, örnek veriyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz. Neyse, 1000 TL'lik ürüne 30 TL kargo ücreti için vazgeçiliyorsa, kişinin kendisini bir sorgulaması lazım. Eksi verdim.

Ne yani, siz sırf ücretsiz kargo yok diye bir ürünü almaktan vaz mı geçiyorsunuz? Ya da sırf ücretsiz kargo var diye bir ürünü almak mı istiyorsunuz? :D
40 TL'lik ürüne 40 TL kargo ücreti vermek istemez kimse. Mesela indirimle 40 TL'ye düşen bir ürünün kargosunun da ücretsiz olduğunu kullanıcının önceden görebilmesi lazım bence.

40 TL'lik ürüne 40 TL kargo ücreti vermek istemez kimse. Mesela indirimle 40 TL'ye düşen bir ürünün kargosunun da ücretsiz olduğunu kullanıcının önceden görebilmesi lazım bence.

Ürün kullanıcının dikkatini çektiyse kullanıcı konuya girip bakabilir. Pek de zor bir şey değil.