Bu oyunları oynamayan kaldı mı bilmiyorum ama, PS Store'u kontrol ederken göz atılmasına değecek oyunları listeledim. Oyunların fiyatı çok uygun, işte karışınızda liste:​

1- God of War™ --> 349,50 TL (699,00 TL)

3- Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition --> 204,10 TL (680,34 TL)

8- Metro Saga Paketi --> 314,85 TL (2.099,00 TL)

9- Mafia: Trilogy --> 93,50 TL (374,00 TL)

Son düzenleme:
Şunu da ekleyelim, Batllefield 1 sadece 10 TL:

Bu fiyatlar şaka mı anlayamıyorum, Steam nasıl PS Store'den pahalı olabilir? PS5'im olsa listedeki tüm oyunları çekerdim kütüphaneye herhalde.

Steam dolara geçtiğinden beri PS Store daha ucuz kalıyor. Epeydir PS'den alışveriş yapıyorum, mümkün olduğunca uygun bütçesi olanların tercih etmesi gereken bir yer oldu. Xbox mağazasında da aynı şekilde beleş diyebileceğimiz indirimler oluyor. İkisine de takip etmek şart artık.

Bu fiyatlar şaka mı anlayamıyorum, Steam nasıl PS Store'den pahalı olabilir? PS5'im olsa listedeki tüm oyunları çekerdim kütüphaneye herhalde.

Bazı oyunların fiyatlarını artırmayı unutmuşlar, hala eski günlerdeki gibi 300-500 TL. O yüzden indirime girdiğinde fiyatlar iyice düşüyor. Olayı anlarlarsa ya zam getirirler ya da Steam gibi dolar üzerinden satış yapabilirler gibi geliyor bana.

Güncel oyun fiyatlarına bakılınca aslında PS5 uygun olmamaya devam ediyor. PS5'in en riskli noktası evet oyunlar şu an uygun ve siz buna güvenip PS5 aldınız. Yarın bu oyunlara %500 zam yapmayacaklarının garantisi yok ve velev ki yaptılar buna karşı alternatif bir yerden oyun alma imkanınız da yok. Tabi mevcut durumda PS5'i olanlar için çok iyi fiyatlar orası ayrı.