Makaleler
12
Yer
Çorum
Merhaba, bu hafta Steam'de güzel indirimler var. Öne çıkan, yüksek indirim oranına sahip oyunlar şu şekilde:

EA FC 26, çıkışından ~2 ay sonra %50 indirime girerek $34.99 oldu. Erken oynamak isteyenler için güzel fırsat, acelesi olmayanlar beklerse birkaç aya daha yüksek indirim alır.

Red Dead Redemption 2, %75 indirimle $14.99 oldu. Her zamanki indirimi.

Star Wars Jedi: Survivor, şu ana kadarki en yüksek indirim oranı ile %85 indirimle $10.49 oldu. Eğer Star Wars Jedi: Fallen Order oyununa sahipseniz, $9.44'a düşüyor.

Dead Space Remake, %85 indirim oranıyla $8.99 oldu. Şu ana kadarki en yüksek indirim oranı.

Immortals of Aveum, %90 indirimle $5.99 oldu. Şu ana kadarki en büyük indirimi.

What Remains of Edith Finch, %75 indirimle $2.64. Her zamanki indirimi. (Epic Games ücretsiz dağıtmıştı)

Daha fazlası da var ama konuyu çok uzun tutmamak adına gözüme çarpan, en uygun fiyatlıları listeledim. Buradan indirimdeki tüm oyunlara göz atabilirsiniz:

Güzel indirimler çoğu oyuna sahibim sadece FC 26'yı bekliyorum belki kış indiriminde 20 dolara düşebilir.
Kış indiriminde 20 dolara düşeceğini sanmıyorum. 1 ay var indirime, o kadar düşmez ama ilerleyen süreçte mutlaka düşer. Daha 2. ayınca %50 aldı.

Kış indiriminde 20 dolara düşeceğini sanmıyorum. 1 ay var indirime, o kadar düşmez ama ilerleyen süreçte mutlaka düşer. Daha 2. ayınca %50 aldı.
Geçen sene FC 25 20 dolara düşmüştü o zaman almıştım 1 ay sonra yine 35 dolara düşürse mecbur alıcam o zaman.

Müthiş indirimler. Kış indirimlerine 1 ay varken değerlendirilir. Dragon Age Veilguard'ı alıp almamak konusunda kararsızım, bir ihtimal kış indirimlerinde daha da düşer diye bekletiyorum. Asıl beklediğim Guild Wars 2 DLC'leri idi onlar da girmemiş şansıma.

Bu oyun kaçırılmamalı.

@Lessra, bende de 22 dolar kadar bakiye var ama kış indirimine saklamak istiyorum. Şu Star Wars güzel düşmüş ama şimdi harcarsam indirimde Kemal Sunal gibi cama ekmek banacağım.

Bekleyelim hocam bir şey olmaz 1 ay. Bende 50 dolar ayırdım kış indirimi için elden gelen bu.