ceoyvz

Uzman
Arkadaşlar selam internetim 1000 Mbps kadar bir paket kullanıyorum. Steam'de sunucuyu değiştirdiğimde 547 Mbpsleri görüyorum ancak sürekli sunucu değiştirmem gerekiyor. Her indirmeye başladığımda indirme 220Mbps geçmiyor. Aynı sorun Epic'te de geçerli. Birden 450Mbps atlıyor sonra tekrar 250Mbps. EA App saymıyorum bile, onda ne yaptıysam 100 Mbps'yi geçmedi. Bunun bir çözümü var mı, yoksa her şey normal ben mi fazla dert ediyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam internetim 1000 Mbps kadar bir paket kullanıyorum. Steam'de sunucuyu değiştirdiğimde 547 Mbpsleri görüyorum ancak sürekli sunucu değiştirmem gerekiyor. Her indirmeye başladığımda indirme 220Mbps geçmiyor. Aynı sorun Epic'te de geçerli. Birden 450Mbps atlıyor sonra tekrar 250Mbps. EA App saymıyorum bile, onda ne yaptıysam 100 Mbps'yi geçmedi. Bunun bir çözümü var mı, yoksa her şey normal ben mi fazla dert ediyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.
İnternet servis sağlayıcınız kim onu da yazarsanız güzel olur.

Eğer Turkcell ise maalesef normal. Kafalarına göre limitleme yapıyorlar. Bazen 200 Mbps, bazen 300 Mbps, bazen iyi günlerde 900 Mbps. Steam'in İstanbul'da serverları olmasına rağmen limitleme yapıyorlar. Boşuna biz SansürOnline demiyoruz.

Tabii bazen indirdiğiniz sunucu da yoğun olabiliyor.

Router/modeminizde herhangi bir QoS ayarı açık mı? Kablolu bağlantı ile mi indirme yapıyorsunuz?