Infinix Hot 30i uygulamaya basınca "AP sayısı" hatası veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2242
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Bir de gerçekten ben bir şey yapmadım garantisi var ama telefon ilk aldığımız'da bile donma filan oldu ben memnundum çünkü paramız ona yetti daha ıyi'de alabilirdik ailemi zorlamak istemedim borçlar varken. Zaten hiçbir şeyi hak etmiyorum tuşlu bile verseler kabul ederim bu saaten sonra.

Hocam hiç güncelleme yaptınız mı? Yabancı kaynaklarda biraz arama yaptım çok bir şey bulamadım ama birkaç yerde sorunun güncelleme almamış olması olduğu söyleniyor.

Güncelleme gelse yaparım meraklıyım yeni ne gelir diye ama güncelleme geldiyse bile yapmama izin vermedi telefon.

Dostum attığım videodan recovery'den format atmayı dener misin?

Dostum attığım videodan Recovery'den format atmayı dener misin?

Kanka senin dediğini yaptım da bir şeyler yapıyor yükleniyor gibi bir bekleyeyim olmazsa yaparım dediğini ama fotoğraflara ulaşırsam iyi olur.

Tamamdır acaba değişim yaparlar mı daha iyisini versinler ya da model değişimi. Hala ödüyoz fatura.
Dostum ilk yurtiçi telefonumu geçen gün büyükanneme aldım. Hayatımda hiç yurtiçi telefon almadım. Onun için bişey diyemeceğim.

Zahmet olmazsa versinler o kadar fatura ödedim ya iPhone XS bile alsam bu Telefon'a fark atar diye düşünüyorum.
Xs zaten daha iyi? Aldığın telefon giriş segment.

İfadeler: 144
Dostum ilk yurt içi telefonumu geçen gün büyükanneme aldım. Hayatımda hiç yurt içi telefon almadım. Onun için bir şey diyemeceğim.

XS zaten daha iyi? Aldığın telefon giriş segment.

Benim babam yurt dışına çalışıyor Oralar'da ucuz almasına alır ama açtırma bedeli imeil filan Telefon'dan pahalı olacak o yüzden Türkiye'de alıyorum Bu'da 2 inci Telefon'um oldu ama böyle sıkıntı oldu XS verebilirlerse versinler ama XS'ler yenilenmiş olarak gözüküyor Vodafone'da eğer vermiyolarsa paramı versinler giderim Vatan'dan alırım başka iyi şirketler'den alırım.

İade alabilirsen aynı paraya Realme 9i var. Alabilirsin.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…