FM Oyuncusu

Uzman
Geçen sıfır Infinix Hot 60i 5G modelini aldım. Şaşırtıcı şekilde fazlasıyla akıcı ve kamerasını çok iyi buldum. Bu fiyata Dimensity 6400'lü 5G'li 8+8 RAM'li fiyat performans bir telefon. Ama aklımdan bunu satıp Galaxy A16 4G almak geçiyor. Samsung ekosistemine girmek ve her hafta güncelleme alması beni bu karara yönlendirdi. Sizce bu geçişi yapmaya değer mi?

Elimden gecmisti kendisi ve ''her hafta guncelleme'' almiyor. Her ay veya iki ayda bir guvenlik guncellemeleri aliyorsunuz, bir de yilda bir telefonu daha da yavaslatan buyuk One UI guncellemeleri iste.

Kamerasi kotu, telefon hantal, oyunlarda da kotu. Tek artisi herhalde pilinin iyi gitmesiydi ama o boyutta pil ve Helio G99 ile bir de pili kotu gitseydi direkt cope gitmelik telefon olurdu herhalde.

En minimum A37'ye gecis falan deger bence.

Geçen sıfır Infinix Hot 60i 5G modelini aldım. Şaşırtıcı şekilde fazlasıyla akıcı ve kamerasını çok iyi buldum. Bu fiyata Dimensity 6400'lü 5G'li 8+8 RAM'li fiyat performans bir telefon. Ama aklımdan bunu satıp Galaxy A16 4G almak geçiyor. Samsung ekosistemine girmek ve her hafta güncelleme alması beni bu karara yönlendirdi. Sizce bu geçişi yapmaya değer mi?
Hayır gerek yok. Yeni almışsınız neden tekrardan değiştireceksiniz ki? Pek fark olmayacak.