Dokei

Uzman
Merhaba, İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Bu yüzden eng dubbed ve eng subbed şekilde eski çizgi filmleri izlemek istiyorum ama bir türlü site bulamadım. Bulduklarımın çoğu virüslü gibi gözüküyor. Teen Titans ile Batman TAS her yayın platformunda yok, maalesef mecbur bu tür sitelerde arıyorum.

İngilizce dublajlı bulabiliyorum TR sitelerinden (yabancı sitelerden daha az pop-up var ve daha temiz gözüküyorlar) ama TR alt yazılı oluyor hepsi. Yani bunun için bir eklenti filan varsa o da olur.

İzlemeyi düşündüklerim; Batman TAS, Spectacular Spider-Man, Teen Titans 2003, Sherlock; bir de Troy, Pursuit of Happyness gibi filmler. (Varsa İngilizce anime falan o da olur)

Ne yapmam lazım, bilmiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, ingilizcemi geliştirmek istiyorum. Bu yüzden eng dubbed ve eng subbed şekilde eski çizgi filmleri izlemek istiyorum ama bir türlü site bulamadım. Bulduklarımın çoğu virüslü gibi gözüküyor. Teen titans ile Batman tas her yayın platformunda yok, maalesef mecbur bu tür sitelerde arıyorum.

İngilizce dublajlı bulabiliyorum TR sitelerinden (yabancı sitelerden daha az pop-up var ve daha temiz gözüküyorlar) ama TR alt yazılı oluyor hepsi. Yani bunun için bir eklenti filan varsa o da olur.

İzlemeyi düşündüklerim; Batman tas, spectacular Spider-Man, teen titans 2003, Sherlock; bir de Troy, pursuit of happyness gibi filmler. (varsa İngilizce anime falan o da olur)

İlgini TV kanalları falan çekiyor mu ya da çizgi filmler farklı ülkelerdeki kanallar falan?

Merhaba, ingilizcemi geliştirmek istiyorum. Bu yüzden eng dubbed ve eng subbed şekilde eski çizgi filmleri izlemek istiyorum ama bir türlü site bulamadım. Bulduklarımın çoğu virüslü gibi gözüküyor. Teen titans ile Batman tas her yayın platformunda yok, maalesef mecbur bu tür sitelerde arıyorum.

İzlemeyi düşündüklerim; Batman tas, spectacular Spider-Man, teen titans 2003, Sherlock; bir de Troy, pursuit of happyness gibi filmler. (varsa İngilizce anime falan o da olur)

Batman tas falan Amazon Prime Video'da mevcut zaten Prime ve Netflix'te genelde İngilizce oluyor. Diğer dedikleriniz de gözüküyor lakin izlenemiyor belki bölgesel olabilir. İzle: Batman: The Animated Series Sezon 1 – Prime Video

1786221657291.webp

İngilizce & Türkçe altyazı sonra, İngilizce & İngilizce altyazı ve en sonunda İngilizce & altyazı yok.