Zamanla alışıyorsun.Çoğu klavye İngilizce tuş düzeniyle geliyor. Sizler bu klavyeleri nasıl kullanıyorsunuz? Direkt hiçbir şeyi değiştirmeden İngilizce olarak mı kullanıyorsunuz yoksa etiket falan mı yapıştırıyorsunuz?
Çoğu klavye İngilizce tuş düzeniyle geliyor. Sizler bu klavyeleri nasıl kullanıyorsunuz? Direkt hiçbir şeyi değiştirmeden İngilizce olarak mı kullanıyorsunuz yoksa etiket falan mı yapıştırıyorsunuz?
Q Türkçe klavyeyi ezberleyebildiysen kolay.Çoğu klavye İngilizce tuş düzeniyle geliyor. Sizler bu klavyeleri nasıl kullanıyorsunuz? Direkt hiçbir şeyi değiştirmeden İngilizce olarak mı kullanıyorsunuz yoksa etiket falan mı yapıştırıyorsunuz?
Ben Turkce klavyeye Ingilizce sticker yapistiriyorumÇoğu klavye İngilizce tuş düzeniyle geliyor. Sizler bu klavyeleri nasıl kullanıyorsunuz? Direkt hiçbir şeyi değiştirmeden İngilizce olarak mı kullanıyorsunuz yoksa etiket falan mı yapıştırıyorsunuz?
Evet, bu klavye kullanmanın yanında getirdiği bir şey. Ben şu ana kadar klavyeye bakarak yazı yazan görmedim.Mesela İngilizce klavyeyi Türkçe düzene alınca harf ve rakam olmayan sembollerin yerleri de değişiyor. Onlar da mı ezberinizde?