Paranoid, Infinity X veya crDroid bakabilirsin. Özellikle Infinity X'in fazla özelleştirmesi var istiyorsan. Ginkgo için çok öneriyorlardı o projeyi.
Bu abiler işin uzmanı. Hem performansı uçururken hem de özelleştirmenin kralını yapabiliyorsunuz. Kendilerine özgü Game mode programları var. Ben Note 8 Pro'ya indirdim, telefon cidden rahatladı diyebilirim. Tek dikkat etmeniz gereken şey IMEI yedeği almak, merdiven altı IMEI ise kesinlikle IMEI yedeği alın.
TWRP kurduktan sonra Backup kısmından nvdata ve NVRAM yedeğini al.
Peki. Bunları yedeklendi olarak varsayılıyorum. Bu yedeklenen dosyalar hangi birimde kaydediyor?
Dosya formatı eMMC. Win olarak geçiyordu cihazı eMMC olarak varyasarsak. Ext4.Win olarak da değişebilir.
Peki. Bunları yedeklendi olarak varsayılıyorum. Bu yedeklenen dosyalar hangi birimde kaydediyor?
Bu ROM'lar için genellikle OrangeFox Recovery kullanmayı öneriyorlar. Backup kısmında "EFS" yi seçiyorsun.
Sağ üstteki üç çizginin yanındaki simgeye basıp kaydetmek istediğin yeri seçiyorsun. Telefon hafizasina, ister sdcarda, istersen de kaydettiğin konumdan bilgisayara o klasörün yedeğini alabilirsin. Ana klasörün adı fox olarak geçiyor içinde ekstra klasörlerr var direkt Fox'u alırsın. Bir sorun yaşarsan select Storage kısmından klasörünü bulup IMEI yedeğini geri yüklersin.
ROM önerim de en stabili, sürekli güncelleneni project Infinity X. Ekstra olarak herkesin söylediği crDroid, Evolution X, LineageOS, Pixel OS, HyperOS portu hypermint var. Daha onlarca, yüzlerce var. Araştırıp bulabilirsin. Şu an güncel olarak bu cihazı kullanıyorum ben de saydığım romların hepsini denemişimdir. Şu an Infinity-X kullanıyorum fakat birazdan başka roma geçeceğim.