İngilizce seviyeniz nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unity
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
C2 olsa gerek. Anadil seviyesinde anlıyor, okuyor, yazıyor, konuşabiliyorum. Dizi, film, kitap ve içerik tüketebiliyorum. Anadili İngilizce olan kişilerle de çok iyi iletişim kurabiliyorum.

İngilizce dublaj ve İngilizce alt yazılar ile dene. Konuşurken anlamadığın kelimeyi altyazıda görürsün. Ve hangi kelimenin ne şekilde okunduğunu da daha net anlarsın.

C2 herhalde cunku artik kelimelerin Turkce'sini unutmaya basladim.

C2 olsa gerek. Ana dil seviyesinde anlıyor, okuyor, yazıyor, konuşabiliyorum. Dizi, film, kitap ve içerik tüketebiliyorum. Anadili İngilizce olan kişilerle de çok iyi iletişim kurabiliyorum.

Siz nasıl öğrendiniz bir de alt yazılı film izlerken dilin seslerini anlamak zor olmaz mı mesela three 3 sayısı ve ağaç olanla ses benzerliği var bu film izlerken nasıl anlaşılabilir?

Siz nasıl öğrendiniz bir de alt yazılı film izlerken dilin seslerini anlamak zor olmaz mı mesela three 3 sayısı ve ağaç olanla ses benzerliği var bu film izlerken nasıl anlaşılabilir?
Ağaç tane demeyeceğine göre üç olduğu anlaşılır bir de benzer olsa da telaffuzları çok farklı. Altyazılı film ve dizilerle öğrendim ama en çok da yabancı arkadaşlar sayesinde öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…