Bütçe
1.200 TL
Makaleler
4
Yer
Bosna Bulvarı
Hazırlık sınavımı verdiğimden beri İngilizce içerik tüketimim ve İngilizce çalışmalarım ciddi azaldı. B2+ seviyeyi korumak ve seneye lecture'larda zorlanmamak için hem günlük hem de fantastik dilde ağır bir İngilizceye sahip, İngilizce sınırlarımı zorlayıp beni İngilizce düşünmeye zorlayacak RPG oyun önerebilir misiniz? Bethesda oyunları indirimdeymiş, oradan ne önerebilirsiniz mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bethesda oyunları indirimdeymiş, oradan ne önerebilirsiniz mesela?
Oblivion veya Skyrim. Ikisinde de ilginc kelimeler gordugumu hatirliyorum. Oblivion 96 yasinda olmayan birini hizlica sikacaktir, Skyrim SE indirimdeyse guzel olur.

Bunun disinda Dishonored 1 ve 2, 1700'lerin fictional UK'sinde gectigi icin oyunu oynarken buldugunuz notlar vs. olsun, karakterlerin diyaloglari olsun daha eski Ingilizceye kayiyor. Oneririm.

RPG'yi bilmem ama benim diyeni mat edecek İngilizcenin sınırlarını zorlayan Elden Ring adamlar bayağı en kök İngilizceyi kullanmış.

Sen Disco Elysium oyna ana dilin gibi sökersin hocam :D
Yurtta odamdan, üst kur bir arkadaşım aynısını demişti. CRPG ile İngilizcemi geliştirdim ama en çok Disco Elysium ile demişti. Fakat point-and-click olması açıkçası bana ne kadar hitap ettiği ile alakalı soru işaretleri oluşturuyor. Ben açık dünya RPG'lere daha açık gibiyim, roaming ve keşif en sevdiğim şey.
Oblivion veya Skyrim. Ikisinde de ilginc kelimeler gordugumu hatirliyorum. Oblivion 96 yasinda olmayan birini hizlica sikacaktir, Skyrim SE indirimdeyse guzel olur.

Bunun disinda Dishonored 1 ve 2, 1700'lerin fictional UK'sinde gectigi icin oyunu oynarken buldugunuz notlar vs. olsun, karakterlerin diyaloglari olsun daha eski Ingilizceye kayiyor. Oneririm.
Oblivion'un eski memelerinden dolayı merak ettiğimi söyleyebilirim. Skyrim'e bakacağım çünkü insanlar delice, uzun saatlerce oynamış demek ki içerik fazla. Onun haricinde Dishonored 1'de halihazırda 65 saatim var, DLC'lerle birlikte. Birden fazla kez bitirmiştim kendisini 2'ye karşı önyargılıyım da sanırım oynayacağım.

Onun haricinde Dishonored 1'de halihazırda 65 saatim var, DLC'lerle birlikte.
Ben de hastasiyim, harika bir oyun.
Birden fazla kez bitirmiştim kendisini 2'ye karşı önyargılıyım da sanırım oynayacağım.
Benim de basta on yargilarim vardi ancak birkac gundur (tweak ve fixleri uyguladiktan sonra tabii) oynuyorum, bana o Dishonored 1'de aldigim hissi veriyor. Su anlik guzel gidiyor ve begendim, oneririm.

Teknik acidan biraz rezalet bir oyun ama onu belirteyim. Tweak ve fixlerle oynanabilir halde, onlar olunca sorun kalmiyor pek. Yardimci olurum o konuda alirsaniz.