Yani aslında şimdi istesem korecede sökerim çok zor olmaz iyi hafızam var ve her dilin dil bilgisine göre özneyi yüklemi görmem zor olmuyor.(evet YKS'den çıktım:D)

Korece pek işe yaramaz hele ki kuzey ve güney birbirine girmek üzere. Bence batıcılık ilkesi uygulayın kendinize.

Japonca belki. Orası iyi ama iş bulma konusunu bilemem.

Korece pek işe yaramaz hele ki kuzey ve güney birbirine girmek üzere. Bence batıcılık ilkesi uygulayın kendinize.

Japonca belki. Orası iyi ama iş bulma konusunu bilemem.

Almanca'yı öğretmenlerden dolayı çok soğuk karşılamaktayım ama iş Fransızca ve İtalyanca'ya gelince fikrim değişiyor. :D
Pek doğru düzgün kavrayamadım Almanca'yı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyaçlarınıza göre değişen bir cevap. Şahsen, İngilizce dışında en çok Fransızca ve İspanyolca ile karşılaşıyorum. Almanca ile ilgili bir işiniz varsa Almancaya da bakabilirsiniz. Sırayla tüm dilleri öğrenmenizi öneririm. Benzer dilleri öğrenmek pek zor olmuyor.

İhtiyaçlarınıza göre değişen bir cevap. Şahsen, İngilizce dışında en çok Fransızca ve İspanyolca ile karşılaşıyorum. Almanca ile ilgili bir işiniz varsa Almancaya da bakabilirsiniz. Sırayla tüm dilleri öğrenmenizi öneririm. Benzer dilleri öğrenmek pek zor olmuyor.
kesin tier'iniz hangisi hocam?